2777
2789
عنوان

عید چ رنگی مده خانومای خوش سلیقه بیاین😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
خوشم از مد نمیاد همه عین بچه مدرسه ای ها یه دست و یه رنگ ...به نظرم خاص بودن بیشتر به دل میشینه...

من کلا رنگ های نود میپسندم و دوست دارم

امسالم مثل اینک همون مده

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی زود نیست؟؟ الان تازه ماه اول زمستونیم

خب چیکار کنم اینجا جنساش و طرحاش جالب نیست

ولی میخایم بریم کیش اونجا تنوع بالاس هر چقدرم قدیمی بخرم بازم از اینجا جدیدتره😁

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خب چیکار کنم اینجا جنساش و طرحاش جالب نیستولی میخایم بریم کیش اونجا تنوع بالاس هر چقدرم قدیمی بخرم ب ...

اخه فعلا همه لباس های بهاره مال پارسال که مغازه ها دارن برا امسال هنوز تولیدی ندوخته ک وارد بازار بشه

ولی رنگ های نود بیشتر مد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نیست نسکافه ای رنگ ساله

اون برا سال میلادیه 

من برا سال خودمونو گفتم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید