2777
2789
ببین به شرطی که با عقل الآنم برگردم عقب ها وگرنه اگر قرار باشه مثل قبل خام باشم همون آشه دوباره ب خد ...

من راستش خام نیستم میدونم راه درستم چیه فقط نمیتونم انجامش بدم :) 

خیلی سخته

Ashes to ashes dust to dust

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی:)

جدی ترین حرفی که تو زندگیم زدم همینه ، ببین 26 سالمه هنوز حسرت کنکور رو میخورم با وجود اینکه الان سرکارم و مستقل هستم اما هنوز حسرتمه و میگم این کاش با همین عقل و پختگی میشد زمان رو برگردوند عقب 

اره جدی میگم یه سال مونده بودم خسته شدم و انتخاب رشته کردم ولی الان اصلا راضی نیستم نه از بازار کار ...

رشتت چیه؟ منم اولین سالمه
شرایطم انقدر بده که میگم هرچیم شد باید برم تا الانم نخوندم ینی دستو پا شکستس شروعه جدی نداشتم

میترسم تهش مجبور شم از چیزی که میخوام بزنم 

اون هیچی حتی پایین تر از اونم قانع شم
که فقط برم...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

همین دیگه واسه من راه نجات درس بود الان هم دیگه ذهنم کشش نداره واسه کنکور مجدد

وقتی تلاش بکنی و موفق نشی خیلی بهتر از اونه که تلاش نکنی و بگی بی فائده است

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

رشتت چیه؟ منم اولین سالمهشرایطم انقدر بده که میگم هرچیم شد باید برم تا الانم نخوندم ینی دستو پا شکست ...

این اشتباه رو نکن اصلا 

تحت هیچ شرایطی 

درسته خسته میشی کم میاری 

ولی فقط اون چیزی رو برو که علاقه داری

یکی از پیراپزشکی ها