2777
2789
عنوان

تایم مکالماتتون معمولا چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یکی از دوستام بین ۱ تا ۲ ساعتبا مادر هم نزدیکای ۱ ساعت معمولادیگه زیاد ب کسی زنگ نمیزنم

منم لیست تماس هام مادر، همسر ، برادر

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

با نامزدم هربار ۳ ساعت یا بیشتر😐😐😐

مامانم ک اکثرا پیششم

بابام ۵تا ۱۰ دیقه

خالم و عمه هام نیم ساعت

دختر عمه هامم نیم ساعت

با دوستامم ۱تا ۲ ساعت

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

با مامان وبابام زیر20 دقیقه

بقیه هم مگر اینکه کار ضروری باشه والا پیام میدن

کلا برای بقیه زیر یک دقیقه فقط یه عمه دارم اگه بدونه از دانشگاه برگشتم خونمون (راه دورم) روزانه تا3 ساعت هم مکالمه داریم البته اون متکلم وحده اس من فقط مگم اووووووهم😐اهاااااا😐عههههههههه😐نههههه😐باشه..... 

ـــــ🤍ــــــ"

مامان من کلا بیرون میرن زنگ نمیزنه

خودم بهش زنگ میزنم😐😂

بعد یطوری حرف میزنه ک اره، بگو جان؟

ینی حتما باید کار داشته باشم زنگ بزنم

تازه با دوست پسرم بیرونم ب اون زنگ میزنه، در این حد دیگه

با دوست پسرمم هر روز حرف میزنیم دیگه، حالا چون اخرای خدمته و مسئول سلف شده جدیدا ۱ ساعت اینا، ولی قبل این داستان روزی ۳ ۴ ساعت هم می‌شد حرف بزنیم

تو تایم مرخصی ساعتیش

دوستامم زنگ بزنن ته تهش یه ربع

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

با نامزدم هربار ۳ ساعت یا بیشتر😐😐😐مامانم ک اکثرا پیششمبابام ۵تا ۱۰ دیقهخالم و عمه هام نیم ساعتدخت ...

عزیزم 😍

چه خوبه که با فامیل هم در ارتباطید 

مامان من کلا بیرون میرن زنگ نمیزنهخودم بهش زنگ میزنم😐😂بعد یطوری حرف میزنه ک اره، بگو جان؟ینی حتما ...

تو سربازی اجازه دارن با خودشون گوشی ببرن یا یواشکی میبرن؟

من خودم از تلفنی زیاد حرف زدن خوشم نمیاد،زیاد بشه سردرد میشم،با مادر و همسر نهایت پنج دقیقه،یه دختر خاله دارم کمه کمش چهل و پنج دقیقه میحرفه،هرکاری هم میکنم بحث شو قیچی کنم،یه بحث دیگه رو شروع میکنه

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
با مامان وبابام زیر20 دقیقهبقیه هم مگر اینکه کار ضروری باشه والا پیام میدنکلا برای بقیه زیر یک دقیقه ...

😄 یاد زن دایی خودم می افتم

وقتایی که زنگ میزنه فقط ایشون صحبت میکنه

با نامزدم هربار ۳ ساعت یا بیشتر😐😐😐مامانم ک اکثرا پیششمبابام ۵تا ۱۰ دیقهخالم و عمه هام نیم ساعتدخت ...

من کلا با فامیل در ارتباط نیستم خواهرام و مادرم نهایتا ده دقیقه دوستم تا یک ساعت 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
عزیزم 😍چه خوبه که با فامیل هم در ارتباطید

نمیدونم اون همه حرف از کجا میاره میحرفه😐😐منم فقط خب اها اهوووم بله🤣🤣 دیگ بعضی وقتا اونقد هیچی نمیگم میگ بعضی وقتا حداقل ک اعلام حضور کن بفهمم هنو پشت خطی😂😂😂

آره خیلییی زیاد😅

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡