2777
2789
عنوان

بچه های طلاق بیاین درد و دل کنیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اوکی بودم ده سال ارتباط نداشتیم. اخریا دلم خیلییی آشوب بود گفتم نکنه مریض شده. دیدمش مهربون شده ...

هرکاری که حس میکنی اذیتت میکنه رو بیخیال شو

الانم میتونی دوباره با خیال راحت بندازیش دور

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

وای منم دقیقا عین توم همه ی اینارو دارم اضطراب افسردگی گیجی سردرگمی. وقتی بهش فکر میکنم قلبم ب شدت س ...

میگذره همیشه ب خودم میگم حتما یه حکمتی توش بوده ،حتما یه درسی باید ازش بگیرم،و واقعا همینه،باعث میشه مستقل شی،قوی بار بیای،خودت مث یه مرد باشی،

مامانه دوسپسر گرفته بود بخاطرش از همسرم جدا شد یه مدت صیعه اون بود الان نمیدونم کدوم جهنمیه هیچ سراغ ...

وای خدای من اصلا این ادم نباید مادر میشد 🥲💔

لطفا شما و پدرش خیلی مراقبش باشید ببریدش مشاور بیشتر از این داغون نشه

من همیشه اونو مقصر میدونستم خیلیییی مادرم اذیت کرد خیلییی. این اخریا یکم دلم صاف شد

یعنی مامانت کلا بی تقصیر بود؟ قبول نداری وقتی ی رابطه خراب میشه تقصیرهر دونفره؟ واینکه اون ادم از مادرتون جدا شده نه شما با مادرتون مشکل داشته نه شما و.... 

وای خدای من اصلا این ادم نباید مادر میشد 🥲💔لطفا شما و پدرش خیلی مراقبش باشید ببریدش مشاور بیشتر از ...

داغون شده ایقد هرکسی رسید بهش گفتن مادرت فلان فلانه واینم دیده و مادرکه باید تو ذهن بچه ش فرشته نجات باشه شده مایه طعنه و پسره نابودشده

نظرشمام محترمه

به خدا...چه عروسی هم برا زن دوم گرفت...بچهه متنفره از زنه....زنه هم گفته یا من یا اون...بس که بی احت ...

خدای من اگرمشکل فقط از بچس کاش ببرنش روانشناس که بیشتر از این نه خودش اسیب ببین نه زن باباهه رو اذیت کنه و اوقات پدرشو تلخ کنه

دقیقا ینی مطمعنم اگ دوروز باهاش بگردم احتمال اینک سکته کنم هست

چی بگم والا عزیزم من میگم بالاخره پدرت سعی کنی ذابطه تون و درست کنی بهتره ولی خب اخرش خودت شرایطت و بهتر میدونی