2777
2789
عنوان

بچه های طلاق بیاین درد و دل کنیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 54 پست

من زن دوم همسرم هستم یه پسر ۱۷ ساله از زن قبلیش داره فرزند طلاق همش به خودکشی فکرمیکنه ومدام به همه میگه کسی دوستم نداره واز مادرش خیلی دلخور وکلا بشدت افسرده وغمگینه که منم از دیدن افسردگیش افسردگی گرفتم روزی هزاران بار لعنت به مادرش

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پدرسم اعتیاد داش زندگیمونو خراب کرد بعد 10 سال خبری ازم نگرف من اومدم شهرمون بهش پیام دادم رفتم ...

این اشنای ما هم فقط پول میخواد از پدرش.‌‌رفتارش با زن باباش چون بده،پدره زیاد نمیدونم چرا نمیره طرفش...

طلاق پدر و مادرم برای من که شده مریضی،با اینک ۷ سال ازش میگذره اما من استرس،اضطراب،افسردگی،مشکلات روحی شدیدی پیدا کردم اما خدا بخاد باز الان بهترشدم 

من ک حتی پدرمو بعد از جداییشون کلا ندیدم 

بعضی وقتا ک نیاز ب حمایت پدر داری،نیاز ب محبتش، پشتوانه احساس کمبود عجیبی میکنم اما خوب دیگ پذیرفتم و همین پذیرش کارمو راحت تر کرده 

اما خب خیلی سخته انقدر سخته ک هربار بهش فکر میکنم قلبم سنگین میشه

اوکی ام همش به فکر پبشرفتم و به یه ورمم نیستن ادما و افکارشونپدر من بجز طلاق،خودشم هیولای وحشتناک زن ...

منم اوکی بودم ده سال ارتباط نداشتیم. اخریا دلم خیلییی آشوب بود گفتم نکنه مریض شده. 

دیدمش مهربون شده بود ولی ب خاطره عذاب وجدانش بود. حالا باز پشیمونم ک دیدمش احساس میکنم فریب خوردم. اگ پیام نمی‌دادم اونم تا آخر پیام نمی‌داد 

ترو خدا اگه پدراتون ازدواج کردن با زن باباهاتون خوب باشید،اونا که بدی نکردن اخه که با پدرتون ازدواج ...

دقیقا شرایط من بدبخت همینه پسره ایقد تو فاز افسردگی هست که دوست دارم بزارم برم هیچی هم از شوهرم نمیخام فقط برم که آدم شاد ببینم فقط دخترامو نمیتونم جدا ازشون باشم وگرنه میرفتم

نظرشمام محترمه

چرا جدا شدن بچه رو مامانه نبرده؟🥲💔رابطش با شما چطوره؟

مامانه دوسپسر گرفته بود بخاطرش از همسرم جدا شد یه مدت صیعه اون بود الان نمیدونم کدوم جهنمیه هیچ سراغی از پسرش نمیگیره ۵ ساله

نظرشمام محترمه

زن باباش باعث جدایی مادرو پدرش شده یانه؟

نه.....مدرش دو باره با مادرش عقد کرد به خاطره این بجه...

بگیعنی ازدواج اول که طلاق گرفتن،پدر با زنه اشنا شد،بچه رو هم ۷ ساله بود اورد اشنا کرد با زنه و نسافرت رفتن....بجه خوب لود اون موقع،بعد مادره بجه اوند،گفت برگردین،نرده زنه رو ول کرد،رفت مادر بجه رو گرفت،زنه هم رفت خارج....

بعده ۱ سال دوباره جدا شدن😐😐😐😐

دوباره مرده خارج رفت دنباله زنه

طلاق پدر و مادرم برای من که شده مریضی،با اینک ۷ سال ازش میگذره اما من استرس،اضطراب،افسردگی،مشکلات رو ...

وای منم دقیقا عین توم همه ی اینارو دارم اضطراب افسردگی گیجی سردرگمی. وقتی بهش فکر میکنم قلبم ب شدت سنگین میشه این شبا تا صب فیلم میبینم که فکر و خیال نکنم واقعا سخته