ممنون گلم همچنین عزیزان شما رو🙏🙏آدم یه همچین جاهایی دوروبریهاش رو میشناسه
قربونت
اره والا توی غم و ناراحتی میشه شناخت
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ببخشید میتونم یک سوال بپرسم؟چرا توی مراسم های عزاداری حلوا میپزید؟سو تفاهم نشه ، فقط میخوام فلسفلش ...
حلوا خوب هست
شامل گلاب که سردیه و هل و روغن و شربت که گرمی هستن
راحت هضم میشه خوردنش راحت هست
و فشار ادم که افتاده رو تنظیم میکنه
توی عذاداری بیشتر افراد ممکنه چیزی از،گلوشون نره پایین
ولی حلوا راحت میخورن یه ق میخورن بنیه شون حفظ بشه توی ختم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
حلوا خوب هست شامل گلاب که سردیه و هل و روغن و شربت که گرمی هستن راحت هضم میشه خوردنش راحت هست و فشار ...
آها چه جالب و مفید
مرسی بابت توضیحات💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
چند وقت دیگه سال مادربزرگمه پدرشوهرم و مادرشوهرمو دعوت کردم برای ناهار مراسمو اونا جوری رفتار کردن ک ...
اونا خودشون خودجوش باید میومدن نکه دعوت کنید واسه خوردن و بعد جوری بهتون نشون بدن چهل همسایه میرن.
فرصت واسه جبران زیاده سخت نگیر.
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شما نمیپزید؟البته این مال قدیم بود یه نوع وسیله ی پذیرایی برای عزاداریالان معمولا از این آماده ها از ...
نه من تازه فهمیدم توی مراسم های عزا حلوا میخورید ، جالب بود برام ببینم علتش چیه
ممنونم بابت توضیحتون💚