2777
2789
عنوان

بعضیا چه شانسی دارن دختر فامیلموننن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 45 پست
ناراحت نیستم عزیزم ازین زورم میاد منی که اینهمه خودمو پاک نگه داشتمه کسی نمیاد ولی یکی که سابقه داره ...

عزیزم شاید اون خانوم فاکتورهای دیگه ای داره 

بهرحال امیدوارم کیس مناسب خودتون پیداتون کنه 

البته من پاکی رو در عدم ارتباط با جنس مخالف نمیبینم ولی عقیده شما هم محترم 

عزیزم شاید اون خانوم فاکتورهای دیگه ای داره بهرحال امیدوارم کیس مناسب خودتون پیداتون کنه البته من پا ...

شاید بخاطر زیباییش بوده 

منم همینطور عزیزم میدونی زورم سر چیه دختره خودشو جر میداد برا اون کل فامیلم فهمیدن ولی با این حال اون رفت خواستگاریش

چون اگه من بودم جای اون قضیه برعکس میشد والا🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم‌چرا بعضیا فکر کردن من رابطه با جنس مخالف رو گناه میدونم نخیر دوست عزیز

من میگم که با وجود اینکه اون دختر یکیو میخواست و همه فهمیدن و حتی این دختر به اون پسرداییه پیام میداد که رابطمون درست کن بازم به خودش جرعت داد بیاد خواستگاریش!!!

هی خواهر بخدا ما پاک ترینم باشیم باز کسی نمیاد سمتمون😂😂😂من که دیگه بیخیال همه چیز شدم گور بابای م ...

منم خیلی تو کارخدا موندم بخدا من میگم همه لیاقت خوشبختی رو دارن پس چرا همه خوشبخت نمیشن 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

دختره خیلی خوشگله؟؟

آره خیلی قشنگه دلیلشم همینه و گرنه چه دلیل دیگه ایی داشت

قبلا خیلی تو چشم نبود الان خوب شده

خوشگلی=خواستگار و خاطر خواه زیاد داشتن