2777
2789
عنوان

بعضیا چه شانسی دارن دختر فامیلموننن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 45 پست
آره خیلی قشنگه دلیلشم همینه و گرنه چه دلیل دیگه ایی داشتقبلا خیلی تو چشم نبود الان خوب شدهخوشگلی=خوا ...

به خوشگلی هم ربطی نداره زیاد

شانس

دخترای زشتی هم دیدم‌ که واسشون سردست شکستن

خوشگلایی هم دیدم که بدبخت شدن حتی کسی بهشونو نخواس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوشگلی هم ربطی نداره زیادشانسدخترای زشتی هم دیدم‌ که واسشون سردست شکستنخوشگلایی هم دیدم که بدبخت ...

درسته گلم درکل  حرفم اینه خیلی خوشگل باشی خاطر خواه زیاد داری

این ظاهرشهمطمئن باش تو ازدواج خوبی میکنی بخاطر همین پاکدامنیتاون دختره هم هرچی بشه شوهرش بهش اعتماد ...

البته خدانکنه دختر خوبیم هست خدایی ایشالله خوشبخت بشه بد کسیو که نمیخوایم

کلا حرفم این بود اگه من بودم همه بهم میگفتن خراب و کسی سمتم نمیومد ولی با این وجود چندتا براش خواستگار اومده

من خیلی خوشگلم خیلی زیاد اینو همه میگن 

ولی به خوشگلی نیست به پیشونیه 

به شانسه 

چندتا پسر فامیل داریم همه زیبا پولدار و درست حسابی زن هایی گرفتن ببینی عوقت میگیره رسما افتضاااااححح 

ادم سخت پسندی نیستم که بکم الکی رو‌زناشون عیب میزارم اتفاقا خیلیم قانع هستم و همه رو زیبا میبینم ولی خب اینا اصلا میبینیشون کنار شوهراشون پشمات میریزه 

جالبه من با خوشگلی همین سال اول زندگی خودمو کشتم انقدر کار کردم اونا مادر شوهر جلو دستشون میپزهدمیشورهدمیسابه

🤣🤣🤣🤣🤣

خلاصه که به پیشونیه