2777
2789
برو دکتر متخصص زنان آزمایش برات مینویسه البته اگه تا یکسال باردار نشدی طبیعیه بعد یکسال باید بری دک ...

دکترمحترم حسینی توزنجان عالیه عالیه

ان شاءالله به حق فاطمه زهراهمتون بچه داربشین براتون ازالان نذرمی کنم ونذری میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداکنه هرچی هست سالم باشه ولی ای کاش دختر بشه شوهرم و مادرش همش طلا های ریز نوزادی میگرفتن از اول بر ...

اره چای دارچین بخور .گرده نخل گرمه خوبه. زنجبیل بریز تو چاییت. زیر شکمتو با روغن ماساژ بده  موقع ظرف شستن نزار جلوی لباست جای  شکمت خیس بشه . بادکش رحم هم خوبه

امروزو زندگی کن😜
دکترمحترم حسینی توزنجان عالیه عالیهان شاءالله به حق فاطمه زهراهمتون بچه داربشین براتون ازالان نذرمی ...

ممنون عزیزدلم قربونت من چونکه کلا فضای بیمارستان بهم استرس میده دوس دارم اول خودم تلاش کنم

کدوم شهری اصلا اجازه ندی دکتر ها هرچی میخوان روت ازمایش کنن

من مشهدم  چند بار رفتم مطب چند ماه زیر نظرشون بودم اما دکتر فقط تیغ میزنن آدم و .عکس رنگی گرفتم همه کار کردم نشده .ایندفعه باید برم مرکز ناباروری  نه اگه با دارو حامله نشدم شوهرمو راضی میکنم ای وی اف کنم 

امروزو زندگی کن😜
اره چای دارچین بخور .گرده نخل گرمه خوبه. زنجبیل بریز تو چاییت. زیر شکمتو با روغن ماساژ بده موقع ظرف ...

مممنون عزیزم حتما انجام میدم شما تاحالا باردار نشدی؟

من مشهدم چند بار رفتم مطب چند ماه زیر نظرشون بودم اما دکتر فقط تیغ میزنن آدم و .عکس رنگی گرفتم همه ...

ولی خیلی مراقب باش من عمم درمان که می‌کرد حتی برای کاشت که رفت منصرف کردم آخه واقعا وحشتناک بود جلو چشم خودم نوزادی به دنیا اومده بود قلب نداشت

مممنون عزیزم حتما انجام میدم شما تاحالا باردار نشدی؟

من مرتب انجام ندادم  بادکش رحم هم ۳۰ روز ی روز درمیون انجام دادم و نشده .به نظرم به خاطر استرس باردار شدنم  به تعویق افتاده

امروزو زندگی کن😜
ولی خیلی مراقب باش من عمم درمان که می‌کرد حتی برای کاشت که رفت منصرف کردم آخه واقعا وحشتناک بود جلو ...

من خیلیا رو دیدم ک بچه آوردن و سالم بوده آخه عمه شما مشکل داشت یا سالم بودن؟

امروزو زندگی کن😜
ولی خیلی مراقب باش من عمم درمان که می‌کرد حتی برای کاشت که رفت منصرف کردم آخه واقعا وحشتناک بود جلو ...

چطور نفهمیدن بچه قلب نداره و نگفتن سقطش کنن

امروزو زندگی کن😜

یه درختی هست توی خوزستان رشد میکنه یه دونه ای داره مثه بادام زمینی با پوست ولی رنگه مغزش شبیه نافه جنینه انقد اینجا جواب داده انقد جواب داده که حد و حساب نداره

من مشهدم چند بار رفتم مطب چند ماه زیر نظرشون بودم اما دکتر فقط تیغ میزنن آدم و .عکس رنگی گرفتم همه ...

امام رضاکمکتون می کنه ان شاءالله.

یه قرص بهم دادن یه بسته قرص هزینش شد۲۰۰تومن کلاانگلیسی بود.ولی باdشروع میشه دقیق نمیدونم آماده بودم توگویی نوشته بودقرص آمادگی برای بارداری خیلی عالیه.

یه دکتری هست به اسم فرحنازفریدونی توشهرستان بیجارکردستان هستش چندنفرنازابودن وازش نتیجه گرفتن می تونیدمراجعه کنید

من خیلیا رو دیدم ک بچه آوردن و سالم بوده آخه عمه شما مشکل داشت یا سالم بودن؟

عمه ی من و شوهرش بعد پنج سال در مان دکتر گفت دوتاشون هیچ مشکلی ندارن ولی معلوم نیست چرا بچه دار نمیشن 

بعد پنج سال دوم متوجه شدن شوهرش وقتی باشگاه می‌رفته و آمپول میزده مواد تو بدنش هورمونی هست و باعث نازایی شده 

عمه ی من و شوهرش بعد پنج سال در مان دکتر گفت دوتاشون هیچ مشکلی ندارن ولی معلوم نیست چرا بچه دار نمیش ...

بعد دوباره کلی درمان کردن شوهر عمم از باشگاه اثرات آمپول که رفته بود سینه هاش و بازوش افتاده شده بود 

و اینکه بعدش عمم حامله شون تو ۴ ماهگی بچش افتاد چونکه رحمش شول شده بود