من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شایدباورتون نشه این کارا روهم میکنم همه چی رو رعایت میکنم قبلا کمتربود رفلاکسش یک هفته ای هست شدیدتر ...
هر دوتا بچه ی من اینطوری بودن، به حدی که همون لحظه که داشتن شیر می خوردن عذر می خوام کامل رو خودم بالا می آوردن، نگران نباش چیزی نمی شه بزرگتر می شه بهتر می شه.
یه تشکهای شیبدار هست میتونی بخری یا خودت با بالش گذاشتن زیر تشکش مثل سرسره ولی نه به اون شیب تند برا ...
ان شالله خداحفظ کنه گل پسرتو. طوری بود بچتون که به محض بلندمردن واسه گرفتن آروغ بالا بیاره آخه من سرشم بالاتر میزارم توشیردهی تا برش میدارم بالامیاره همراه آروغ
آره اینم شنیدم نهایتاتا6ماهگی ولی از4ماهگی میخوام فرنی بدم خیلی کم ببینم چی میشه
خب باید دکتر نظر بده چهار ماهگی خیلی زوده،،،،ولی اگه دادی برنج رو اول بشور خوب بعد خشک کن بعد آسیاب کن،،یه قاشق پودر برنج رو با آب بزار رو گاز تا خوب بپزه دیگه هیچی اضافه نکن روزی دو سه قاشق بیشتر نده بعد کم کم بیشترش کن ،یه مدتم که گذشت بادام و....اضافه کن بهش