2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی پرنسسه

331 بازدید | 18 پست

نزدیک ۴۰ سالشه داشتیم فیلم نگا میکردیم بعد من گفتم وایسا یه لحظه قطعش کنم چون گوشیم به تلویزیون وصل بود گفت یه چیزی میگم ناراحتت میکنم کلا امروز با من یه جوری رفتار میکرد بعد دستمو محکم پرت کرد اون طرف منم اتصال گوشیو تلویزیون قطع کردم من باهاش شوخی کردم با خنده گفتم بگو ببخشید پاشد رفت تلویزیونو از تو برق کشید رفت خوابید 😐😐😐😐😐😐 دیگه اصلا نمیخوام محلش بزارم بره گمشه فکر کرده کیه

بابا بخدا که مردا خیلیی لوس تر از زنان

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا خیییییلی لوس شدن.شوهر من حالا شوخی یا جدی میگه زنا هزینه مردا رو میدن منم گفتم خب با چنین زنی ازدواج میکردی ملاک من این بود ک فقط دستمو بگیره ببره تو خونش همه چیش کامل باشه 

جدیدا خیییییلی لوس شدن.شوهر من حالا شوخی یا جدی میگه زنا هزینه مردا رو میدن منم گفتم خب با چنین زنی ...

وا . ینی دلم میخواد همچین شوهراییو خفه کنم اولیشم شوهر لوس خودم

مقصر این دخترایین ک واسع پسرا هزینه میکنن اصلا درک نمیکنم وظیفه مرده ک هزینه کنه نه دختر

دقیقاً مرد و زن وظیفشون مشخصه حالا یکی برای نگهداشتن رابطش داره خرجی رو میده دلیل نمیشه بقیه اینجوری باشن کلا مردا خیلی پر توقع شدن . مردم مردای قدیم