2777
2789
بازم خیلی خوبه قشنگمم دمت گرم😍انشاالله هر کار شروع میکنی موفق باشیآره پیج و اینا داشته باشیم خیلی م ...

قربون دل مهربونت بشم همچنین خانوم خوشگل💙💙

نصبش کن و از چیز های مفیدش استفاده کنننن پیج بزن یه هنری یاد بگیر بنظرم مژه یا ناخون هم تو سالن درامد زایی کن هم تو اینستا با مدلات و ویدیو هات مشتری جمع کن هم فالوور جمع کن پول توشه

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دل مهربونت بشم همچنین خانوم خوشگل💙💙نصبش کن و از چیز های مفیدش استفاده کنننن پیج بزن یه هنری ...

فدات عشقم آره حتما باید اینکارو کنم

جدا از بحث درآمد از نظر روحی هم نیاز دارم خودم رو سرگرم کنم واقعاا

مرسی قشنگم برای توضیحاتت🌹🌹

میشه یکی هم به سوال من جواب بده بخدا انقد تاپیک زدم دیگه روم نمیشه 

من از شنبه قرص جلوگیری تموم کردم منتظر پریودم ولی پریروز رابطه داشتیم با جلوگیری طبیعی بعد من ساعت 5 عصر بجا اورژانسی 4 تا ال دی خوردم میگم احتمال بارداری هست یا نه ؟؟

میشه تگم کنی عشقم؟؟

تگ‌نمیشی عزیزدلم بیا توی همون تاپیکی‌ که زدم...هیچ تاپیکی‌بجز اون ندارم نفش

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

فدات عشقم آره حتما باید اینکارو کنمجدا از بحث درآمد از نظر روحی هم نیاز دارم خودم رو سرگرم کنم واقعا ...

اره واقعا سرگرم کنندست و ادم چیزای خوبی یاد میگیره

فدات بشم نفس💙

میشه یکی هم به سوال من جواب بده بخدا انقد تاپیک زدم دیگه روم نمیشه من از شنبه قرص جلوگیری تموم کردم ...

امکانش شاید باشه گلم 

بنظرم فردا قرص جلوگیری هم بگیر بخور 

ولی احتمال نشدنت زیاده