2777
2789
عنوان

بچم مدام حالت تهوع داره😢

107 بازدید | 22 پست

سلام بچه ی من سه سالشه از صبح که از خواب بلند شده مدام حالت تهوع داره یعنی میگید چی باعث شده آخه تو این چند روزه اصلا غذای مسموم هم نخورده همش خودم براش درست کردم نهار بهش کته ماست دادم بهتر شه هر چی خورد گلاب به روتون بالا آورد 

دیگه کم آوردم.....

قرص میشناسین برای حالت تهوع؟ 

من پارسال یه روز کامل اینجوری بودم رفتم سرم زدم خوب شدم 

توی دکتر هم یه لحظه داشتم بیهوش میشدن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا سردیش شده بهش یه کم خرما بده 

یا ویروس گرفته خدایی نکرده 

اسهال و دلپیچه هم داره؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

به نظرم کوتاهی نکن و ببرش دکتر

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

احتمالا ویروسه بعدم کته ماست رو برای اسهال میدن روی تهوع تاثیر نداره. شربت اندامین بهش بده بخوره اگر دیدی بهتر نشد ببرش دکتر اگرم اسهال شد حتما ببرش دکتر 

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.