2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا آدما رو بایه چیز تو زندگی امتحان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 69 پست
وقتی طرف تو یه آن زندگیش نابود میشه این امتحانه ؟چیه پس اگر اینجوری ک شما میگی پس همه چی براثر اتفاق ...

ببین همین تایپ کردن ما به حول و قوه الهی است 

چون هیچ حول و قوه ای بجز خدا وجود ندارد 

هیچ موثری در عالم بجز خدا وجود ندارد 

همه چیز امتحان است 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من زندگی ومشکلات خودم گفتم وقتی زندگیمو نگاه میکنم میبینم بیشتر مشکلات ریشه در آدمای دیگه زندگیم دار ...

مثلا همین خواستگار ک میگید 

دونفر شبیه هم مثل دوتا برادر دریک سطح تویه سال ازدواج میکنن 

یکی زندگیش عالی 

اون یکی جهنم 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا به بابات گفته به فرزندتان نیکی کن یا بدی؟ به همسرت کفته همسر خوبی باش یا بد ؟ فقر هم عدم ثروت می ...

ولی بنظرم هست 

چرا باید یکی بااخلاق خوب گیر یکی بیاد 

یکی دیگه بااخلاق بد گیر یه آدم دیگه 

نمیدونم قسمته امتحانه حکمته کارماست 

من اصلا نمیتونم هضمش کنم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

حقیقتا باور نمیکنم که مشکلات و بدبختیه ما امتحان خدا باشن من تو زندگیم همه تجربیات تلخ و ناگوار رو د ...

من اینو میگم چرا یکی همش ازهرجهت بدبختی 

اما یکی دیگه بقول معروف دست ب خاکم میزنه طلا میشه 

خب چرا من باید هم جادوگر داشته باشم هم خانواده ای که حرف منو قبول نکردن هم بیماری هم مشکلات دیگه چشم ...

بحث دعا خب گفتیم دیگه 

دعا میکنی اون ساحر بمیره یا طلاق بگیره بره وقتی شوهرش طلاقش نمیده دعات مستجاب نمیشه دیکه ولی این دعات بی اثر نبوده 

اینها که گفتی همه تکوینی است 

وقتی اون ساحر ولت نمیکنه خب هستش دیگه هروز واست طلسم میگیره.

ولی ما شدید معتقدیم با حرز و دعاها اثر سحر باطل میشه.

شاید اثر وضعی آم طلسم ها هنوز هست که خیال میکنی سحر شدی بازم 

تو باید حضوری بری پیش یک عالم و همه چیتو بگی بهش 

قطعا راه چاره ای هست واست 

ولی بنظرم هست چرا باید یکی بااخلاق خوب گیر یکی بیاد یکی دیگه بااخلاق بد گیر یه آدم دیگه نمیدونم قسمت ...

وقتی دیدی بداخلاقی باهاش ازدواج نکن این همه تاکید در اسلام روی اخلاق هست 

چشم بسته که ازدواج نمی‌کنیم.

کارما یا همون تقاص وقتی که ظلمی کردیم به کسی تقاص پس میدیم 

ممکنه ازدواج بد تقاص باشه این ممکنه 

بنویس وقتی مینویسی از بالا به مشکل نگاه میکنی خیلی راحت میشه حل کردنش

برای مثال میگم 

گذشته پر از فقر 

خانواده ای ک جز دردسر چیزی ندارن 

بعدش همسر بد 

خانواده همسر بد 

فقر 

تاهمینجا نقطه مشترکشون چیه 

این آدما چطور اومدن توزندگی ی نفر 

حالا دوتا برادرن 

یکیشون زندگیشون  عالی 

اون یکی بد 

دریه سطحن 

یعنی دلیلشون خانمشونه؟

وقتی دیدی بداخلاقی باهاش ازدواج نکن این همه تاکید در اسلام روی اخلاق هست چشم بسته که ازدواج نمی‌کنیم ...

مگه  از اول اخلاقشون مشخصه 

بحث دعا خب گفتیم دیگه دعا میکنی اون ساحر بمیره یا طلاق بگیره بره وقتی شوهرش طلاقش نمیده دعات مستجاب ...

چرا دام مستجاب نشد؟ چرا؟ اخه برای چی من فقط ازش خواستم چشمم زخمش ازم دفع بشه بتونم مث بییه اروم باشم 

اثار چش زخم خیلی رومن زیاد و شدید بود خیلیییبببببببییی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دیدم طرف انقدر توزندگیش حالش بده ک ظرفیتی براش نمونده خدا ازهرطرف درو روش بستهمثل شکنجه هایی که ف ...

خدا یه چیزی میدونه ک ما نمیدونیم........

دیگه اونش دست خداست باید بهش توکل کرد و جلو رفت

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................