2777
2789
عنوان

بچم مدام حالت تهوع داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست

من دخترم اون هفته اینجوری شد اینقدر عق زد جونی براش نموند...به اصرار خودم براش سرم نوشتن....آمپول اندانسترون و هیوسین و یه ویتامین داخل سرم کردن...خوب خوب شد.....

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

سرماخوردگی ویروسی

ببر دکتر که آب بدنش کم‌نشه که سریع لاغر میشه.

بعدشم اگر مثل بیماری باشه که ما گرفتیم ،اسهال میشه.

غذا رو خیلی کم بده.مثلا موز رو حلقه کن هر پنج دقیقه یک حلقه بده.یک‌حوریکه معده ش اصلا بهم نریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شربت دمیترون بده تا نیم ساعت بعد شربت چیزی نده بهش بعد بهش یه چیزی بده بخوره اگه بازم بالا آورد ببر دکتر سرم و آمپول میزنم خوب میشه انشالله

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اسهال داره ولی بچم از صبح اصلا هیچی نخورده بی حال افتاده

وای قشنگم🥺ببرش دکتر 

احتمال زیاد ویروس گرفته

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................