2777
2789

مثلا یکی باهمسر بد 

یکی خانواده بد

یکی فقر 

یکی بیماری 

پس چرا بعضیا ازهرجهت کاستی دارن 

یعنی همش امتحانه؟

شما چی فکرمیکنید

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

کی گفته فقط با یه چیز؟ 

اره امتحان هست و خیلیاشم بازتاب عمل خودمون در گذشته هست یا همون کارما

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم 

که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درست میکنن در واقع خدا بد نمیده این بنده هاشن که بهم ظلم میکنن 

همسر بد 

دوست بد 

فرزند ناخلف 

و...

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

نمیتونم قبول کنم

ینی چی همش امتحان آخه 

خود خانواده ما هر راهی میریم آخرش پوچ میشه ,همه امور

در صورتی که مثلا یکی از اقواممون هستن همه چی دارن بدون مشکل خاصی ,شاید گرفتاری داشته باشن اما در حد امتحان اینجوری نه

دل شکسته💔

من که کلاچنتاامتحان تخصصی روباهم میدم🤪

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کی گفته فقط با یه چیز؟ اره امتحان هست و خیلیاشم بازتاب عمل خودمون در گذشته هست یا همون کارما

مگه ی آدم چقدر تحمل داره 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درس ...

چرا یکی همسر خوب گیرش میاد یکی همسر بد 

یا یکی خانوادش هواشو دارن یکی نه 

یکی بچه اش نور چشمشه یکی خار چشمش میشه 

مگه ی آدم چقدر تحمل داره

دیگه اون دست خداست 

و مطمئن باش خدا به اندازه ظرفیت هر فرد اون رو امتحان میکنه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................