2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب معلومه ایراتی فقط با پوست بخر نه مغز کرده ،ما باغ فندوق داریم ولی فتدوق خارجی نخوردم ببینم فرقش رو ،ولی ایرانی خوش طعم و تو پر هست روستای ما بهترین نوع فندوق رو داره 

خوب معلومه ایراتی فقط با پوست بخر نه مغز کرده ،ما باغ فندوق داریم ولی فتدوق خارجی نخوردم ببینم فرقش ...

کیلو چنده حدودا؟ 

من یه فندوق گرفتم پوستش خیلی سفته ایرانیه؟ 

دیگ هم برای ظاهرش گفتم هم طعمش عزیزدلم 😁

یه مدل تازه گرفتم پوستش خیلی سفته با فندوق شکن بزور میشکنه ایرانیه؟ 

یه مدل هم قبلا داشتیم پوستش خیلی نازکتره درحدی که با دندون میشکنه 

یه مدل تازه گرفتم پوستش خیلی سفته با فندوق شکن بزور میشکنه ایرانیه؟ یه مدل هم قبلا داشتیم پوستش خیلی ...

پوسته بیرونی فندق ایرانی قهوه‌ایه هسته فندق ایرانی رنگش قهوه‌ای  و بعضی وقتا  کرم روشنه اما فندق ماکادمیا پوسته بسیار سختی داره و مغزش خیلی سفیده

پوسته بیرونی فندق ایرانی قهوه‌ایه هسته فندق ایرانی رنگش قهوه‌ای و بعضی وقتا کرم روشنه اما فندق ماک ...

همینکه تازه گرفتم پوستش سفته ترک هم اصلا نداره 

رنگ داخل مغز روشنه ولی اخرش خیلی شیرینه 

پوستش هم اصلا ترک نداره 

کیلو چنده حدودا؟ من یه فندوق گرفتم پوستش خیلی سفته ایرانیه؟

والا ما تازه می فروشیم مفت ازمون می خرن ،۳۰۰ متر باغچه بیشتر نیست ،۲ سال پیش تازش زو کیلدیی ۳۰ فروختیم ،که به پول چیدنش ارزش نداشت دو سال نگه می داریم مال خودمون ، تابستان تازش رو بخر قیمت پایینه خودت خشک کن ، 

والا ما تازه می فروشیم مفت ازمون می خرن ،۳۰۰ متر باغچه بیشتر نیست ،۲ سال پیش تازش زو کیلدیی ۳۰ فروخت ...

تو بازار نمیبینم اصلا، فقط چندسال پیش یبار دیدم خریدم فریزر کردم ارزون بود