2777
2789

کامیون داره 

خوبه درآمدش عالیع ولی همش میره زیر قسط و الان حدودا ۲سالع ما داریم قسط میدیم تازه داره تمام میشه ولی میخاد زمین بخره و یکم حدودا ۱میلیارد باید باز قسط ببنده🥴آقا ۲۴سالشع هااااا

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نه ،عالی هستی پسارزوی منهمن قدم۱۶۵ ،وزن۵۸ام ،ولی دستام وصپرتم لاغره

تو ارزوی منی من ارزوی تو😁😂

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

وزن اولیه ات هم وزنه الانه منه دور کمرتو میشه بگی چنده؟

نمیدونم ۶۰ و خورده ای 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

نمیدونم ۶۰ و خورده ای

با۷۶کیلو وزن دور کمر ۶۰و خورده ای؟

نمیشه عزیزم 

فک کنم نمیدونی کلا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چند روز پیش داشتم تو گوگل میخوندم فک کنم جهانیم شده۲۹ماه طرفو یه خانواده زندانی کرده بودن دارایی طرف به اسم خودشون زده بودن و بعد هم فرار کرده بودن

و تو این فکر بودم چه مردم ساده ای داریم تا میگن شغلت چیه داراییت چیه حقوقت چیه سریع میگن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

با۷۶کیلو وزن دور کمر ۶۰و خورده ای؟نمیشه عزیزم فک کنم نمیدونی کلا

نه الانو گفتم

اون موقع یادم‌نمیاد فکرمیکنم ۸۳ یا ۴ بود دور کمرم

چند روز پیش داشتم تو گوگل میخوندم فک کنم جهانیم شده۲۹ماه طرفو یه خانواده زندانی کرده بودن دارایی طرف ...

انگار ما شما رو میشناسیم چی میگی عمووو مراقب باش تو حضوری نگی

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

انگار ما شما رو میشناسیم چی میگی عمووو مراقب باش تو حضوری نگی

چرا بهت بر میخوره...

خواستم مردم هوشیار کنم چه مجازی چه واقعی حواسشون باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....