2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا یکی از اکانتای کاربریمو از تعلیقی درار🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 45 پست
اون آخری که نی نی یار نیست

اون نی نی یار نیست درست ولی چرا شما از یه کاربر ساده کپی کردی!! 

اتفاقی و اینام نیس معلومه از قصد هس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبین. من چرا هی پیام میدم باز نمیکنن خسته شدم 🤕🥺😂😂😂من اکانتمو میخوام ولی برنمیگرده 😭😂😂

سلام پیام بدید تناس باما و صبر کنید باز میشه یا به نی نی یار پنج بگید فعال نمیکنن

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

سلام پیام بدید تناس باما و صبر کنید باز میشه یا به نی نی یار پنج بگید فعال نمیکنن

به نی نی یار ۵ گفتم گفت دست من نیست 

به ۳ گفتم گفت باز میکنن. ولی همچنان سیاهه 

دو روزه تو تماس با ما دارم میچرخم پیام میدم 😂

♥️♥️♥️♥️

به نی نی یار ۵ گفتم گفت دست من نیست به ۳ گفتم گفت باز میکنن. ولی همچنان سیاهه دو روزه تو تماس با ما ...

دیگه زیادی پیام ندید لج میکنن😂

اصلا عجب کاری کردم تعلیق کردم خودمو🤕🤕🥺😂😂😂پشیمون شدم

دیگه اینجا بیشتریا همینطورن

نمیدونم یه لحظه تصمیم آنی میگیرن همینه دیگه