2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بدبخت

رشته کامپیوتر خوندم الانم طراح سایتم البته بچه دووتادارم حرفه ای دنبال نمیکنم به نظرم تلاشی که تو این رشته میکنی بی فایدس

الان انقدر دانشگاههای علمی کاربردی مفت مفت همه ی مدرک های مهندسی میدن والا که تو هردانشگاهی چیزی یادت نمیدن که به دردبخوره باید واردبازار کاربشی تا یادبگیری پس هیچ فرقی بین دانشگاه دولتی و فنی وحرفه ای نیست فقط ما دهنمون سرویس شد

رشته تجربی این تلاش میکردم حداقل یه مامایی کارشناس بهداشتی میشدم

من بدبخترشته کامپیوتر خوندم الانم طراح سایتم البته بچه دووتادارم حرفه ای دنبال نمیکنم به نظرم تلاشی ...

اره موافقم..ادم باید از سن کم مهارت یاد بگیره

نمیگم تحصیل بده اما قرار نیست موقعیت شغلی ایجاد کنه

اره موافقم..ادم باید از سن کم مهارت یاد بگیرهنمیگم تحصیل بده اما قرار نیست موقعیت شغلی ایجاد کنه

من درسم خیلی خوب بود همیشه خداروشکر که عقلی کردم فوق نخوندم واردبازار کارشدم فقط مهارت وتلاش مهمه که ناامیدنشی وگرنه تحصیلات به دردمن که نخورد