2777
2789

سلام دوستان من هفته ی ۵ بارداری هستم بتام بعد ۷ روز تاخیر پریود ۱۵۰۰ بوده امروز رفتم دکتر سونو نوشت سونو گفت ساک تشکیل شده کیسه زرده هنوز بخاطر سن پایین بارداری تشکیل نشده هفته دیگه باید دوباره سونو بدم ( البته سونوم برای ۴ هفته و ۴ روزگیم بود) 

امروز با سونو و ازمایش رفتم دکتر گفت روزی یه شیاف پروژسترون و یه امپول پروژسترون بزن تا هفته ی ۱۲ 

یعنی حدود ۶۰ روز دیگه ۶۰ تا امپول ۶۰ تا شیاف!! زباد نیست؟؟؟ شک کردم گفتم مگه مشکلی دارم کفت نه هیچ مشکلی ندارب فقط بخاطر محافظت از جنینه. اما من اطرافیانم هرکی باردار بوده هیشکی اینکارارو نکرده مکر اینکه اکه بینی داشته 

من نه اکه بینی دارم نه چیزی اینهمه شبافو امپول واقعا لازمه؟!؟؟ نمیشه فقط شیافو بذارم؟؟ ااخه هرروووز امپول سوراخ سوراخ میشم که سرکارم میرم سخته نمیتونم راه برم کسی تجربه داشته،؟؟؟

سلام عزیزم ایشالا نینیت به سلامت به دنیا میاد، میشه بگی دقیقا چه علامتایی داشتی به جز پریود نشدن؟

سلام گلم ممنونم هیچ علائمی نداشتم فقط کمر درد و رحم درد همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلم ممنونم هیچ علائمی نداشتم فقط کمر درد و رحم درد همین

دعا کن منم باردار شم، خیلی ناامیدم، ببخشید که نمی تونم برا سوالت کمکت کنم، ایشالا همه مراحل رو راحت سپری کنی

سونو قلب رفتی؟ من شیاف برای تشکیل قلب استفاده میکردم .اگرمشکلی نداری اینهمه زیاده برات .بعد تشکیل قلب برای دهانه رحمم تا ۱۲ هفته  شیاف زدم بعد اونم لک دیدم یک ماه دیگه شیاف زدم  شما اگه مشکلی نداری چرا باید بزنی نهایت تا هفته بعد برای تشکیل قلب

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستم منم  مثل شما اوایل بارداری هرشب شیاف زدم تا ۳ماه.  ولی امپول نداده بود بهم  فقط همون شاف بود. البته من  سابقه دوبار سقط داشتم که دکتر  شیاف تجویز کرد برای حفظ جنین  اونم  بعد از تشکیل قلب. من شیاف را شروع کردم 

سونو قلب رفتی؟ من شیاف برای تشکیل قلب استفاده میکردم .اگرمشکلی نداری اینهمه زیاده برات .بعد تشکیل قل ...

نه من تازه امروز شد ۴ هفته م مکه شیاف و امپول پروژسترون به تشکیل شدن قلب کمک میکنه؟  من شنبه ی بعدی باید برم برای قلب 

سلام دوستم منم مثل شما اوایل بارداری هرشب شیاف زدم تا ۳ماه. ولی امپول نداده بود بهم فقط همون شاف ...

منم تعجبم همینه من بارداری اولمه تاالان سقط هم نداشتم لکه بینی هم ندارم هفته ۵ هستم شاید برا محکم کاری داده ولی این همه امپول و شیاف برای محکم کاری زیاده وقتی چیزیم نیست میترسم عوارض داشته باشه اینهمه پروژسترون 

بنظرت شیاف بذارم امپول نزنم؟

اره عزیزم رفتم یه دکتر دیگه کفت اصلا نیاز نداری به شیاف و امپول

پس  کلا برای  دوران بارداری و زایمانم دکترت را عوض کن. این دکتره تجربه ای نداره حتما. آخه چرا هردوتا. را برات تجویز کردا بوده درصورتی که دکتر دیگه  کلا هر دو را رد کرده و گفتا نیازی نیست🙄