2777
2789
عنوان

بچم سرسفره مارو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست
اصلا گرسنه هم نیست خیلی وقتا، براش خیلی جذابه سفره و غذاها، با همچچچچی کار داره خیلی زرنگه، تنها راه ...

راهش این نیست بخوابونیش یا هرچی راهش اینه براش غذای جدا بکش خورش و برنج و سالاد یا هرچی ک هست تو ظرفای کوچولو کوچولو بذاری جلوش بگی این غذای شماست نباید به غذای بقیه کار داشته باشی ی بشقاب اضافه هم براش بذار ک هی این بشقاب اون بشقاب می‌کنه ولی دیگه ریختن و مالیدن و اینا ک طبیعی هست بلاخره بچه ک از اول نمیتونه مثل ما تمیز غذا بخوره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
بهش بگو فقط دست تو غذا خودش کنه گوش نمیده؟

چرا عزیزم

شوهرم یه روز حال داره بهش اجازه میده دست بزنه یه روزم حال نداره اینطوری میشه

بچه هم یه قانون ثابت میخواد تا یاد بگیره 

از شوهرم متنفرم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه بچه از این کار خوشش میاد من یک سه سال و نیمه دارم هنوز همین کار را می کنه زودتر هم بهش غذا میدم ولی میاد برای من و باباش غذا می ریزه و تعیین میکنه چی بخوریم دیشب کاسه ترشی را ریخت تو بشقاب باباش و فرار کرد .... دیگه باید باهاش مدارا کنی و یا موقع غذا خوردن سرش را با یک چیز دیگه گرم کنی 

رفتاراش طبیعیهخدا را شکر کن به خاطر اینکه حرف میزنه، باهوشه، زرنگ و فعاله، دوران این کاراش کوتاهه زو ...

عزیزم خدا حفظ کنه دختر نازنینتو 

من از دست شوهرم خستم 

اینقدررر ایراد میگیره ادم به همچی شک میکنه همش فکر میکنم منو دخترم ایراد داریم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خدا حفظش کنه بچه از این کار خوشش میاد من یک سه سال و نیمه دارم هنوز همین کار را می کنه زودتر هم بهش ...

ممنونم عزیزم، باباش صبوری میکنی؟ 

من شوهرم اذیت میکنه از دست دختر بیچارمم خسته میشم

تنها راه حل فکر کنم همینه، خیلی شیطون نیست؟؟؟

نه کاملا طبیعیه

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
همین کارو میکنیم، استرسی میشه تند تند میگه باشه الان گوش میدم صبرررکن آهااا، خوبه؟ خوبه؟ باز انجام م ...

بچه همینه عزیزم بذار ازاد و راحت باشه بچگی کنه چندسال دیگ که بزرگتر شد دلت برا اینروزاش تنگ میشه ابنا لحظاتیه که عیچوقت تکرار نمیشه منم دخترم قربونش برم دو سالو نیمشه همه اینکارارو سرسفره میکنه حتی اگه غذاشو زود بدم بازم ما خوردنی میاد همه چیو بهم نیزنه😍

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یا باباش یاخودش جدا غذا بخورن .برای بچه زودتر تو سینی گرد بزرگه کنار یخچال گذاشتی تواون غذا بزار باظرفای رنگئ و قشنگ سبزی هم گذاشتی بهتر بزار بازی کنه وبخوره یه ملافه بزرگ پهن کن مثل بعضی  مهد کودک ها دست آخر ملافه رو بتکون 

صندلی غذا خوبه اگه از اول غادتش میدادی دختر من فقط تو صندلی غذاش غذا میخوره و همونجا فقط ریخت پاش می ...

اره کاش انجامش میدادم

عزیزم خدا حفظ کنه دختر نازنینتو من از دست شوهرم خستم اینقدررر ایراد میگیره ادم به همچی شک میکنه همش ...

نه عزیزم، مشکل از هیچکدومتون نیست، فقط شوهرت کم حوصله هست

هر روز گل گاوزبان یا استاخودوس یا بابوبه و بهارنارنج دم کن بهش بده، یا شربت گلاب بهش بده، یکم صبورترمیشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عزیزم خدا حفظ کنه دختر نازنینتو من از دست شوهرم خستم اینقدررر ایراد میگیره ادم به همچی شک میکنه همش ...

انشالله خدا دختر عزیز شما را هم حفظ کنه🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹