2777
2789
عنوان

حس تون به زندگی چیه الان❓️❕️

67 بازدید | 20 پست

با اینکه ۱۷ سالمه ولی هیچ شوقی دیگه ندارم

زندگی هیجانی نداره همه چی خیلی آروم و عجیب و ترسناکه 

قبلا زندگی رنگ دیگه ای داشت، الان زندگی بوی غم گرفته آدما هم روز ب روز بدتر میشن 

شما حالتون خوبه؟ 

زندگی تون مث من یکنواخته؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

خیلی چالش داره زندگیم هم خوب هم بد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی چالش داره زندگیم هم خوب هم بد

برای من جوریه ک انگار قرار نیست دیگه هیچ اتفاق تازه ای برام بیوفته

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

برای من جوریه ک انگار قرار نیست دیگه هیچ اتفاق تازه ای برام بیوفته

می‌افته سنی نداری تازه اول راهی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

شدیداً یکنواخت منم شوقی ندارم و حسرت خیل چیزارو دارم دقیقا انگار هیشکی حوصله زندگی مداره دیگه

دوس داشتم زندگیم یجوری باشه آخر هفته ها تو یه جای سرسبز جمع بشیم و شیرینی درست کنیم دور آتیش بشینیم و آواز بخونیم.

باهم فیلم و سریال ببینیم باهم کار کنیم و خوش بگذرونیم 

درس بخون تا جایی که میتونی یه رشته خوب دانشگاه خوبزندگی خوب میشه بهتر میشه

دانشگاه خوب هم قبول نشم برام فرقی نداره فقط برم یکم اجتماعی تر شم

اینی که میگه بخاطر نوجوانیه من حس خوبی دارم به زندگی با وجود همه سختیاش اما دوستش دارم

کی قراره تموم بشه؟

احساس میکنم هیچی ندارم ک از دست بدم

من هدفای زیادی دارم ولی شوقو انگیزه نه فک میکنم هر چقدرم تلاش کنم فایده نداره

من همچین حسی دارم ک من مردم و زندگی ندارم 

ناراحت نیستم ولی انگار منتظر هیچی ام نیستم

دانشگاه که بری شور زندگی میاد

امیدوارم قبول بشم 

ولی نمیدونم قراره چطور دور از خانواده و مستقل اونجا بمونم

والا خیلی آزاد نذاشتن منو ترس از تنها بودن دارم