2777
2789
عنوان

امروز از مدرسه دخترم زنگ زدن گفتن بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم روانشناس خودمتدریس کردمبا بچه ها سر و کار داشتمیک معلم خیلییی تاثیر داره رو اعتماد بنفس و شخ ...

چی بگم،

شاید حق با شماست 

فقط برام سوال بود🍃

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

عزیزم قرار نیست اون محبت و نازی که شما از بچتون میکشید بقیه هم این کارو کنن ....هر کس روحیه متفاوتی ...

اتفاقا اینا بچن باید هرمعلمی ک پا تو این مقاطع دبستان میزاره درس اخلاق ادب و روانشناسی کودک رو بلد باشه 

منم اون روز رفتم مدرسه پسرم تو راهرو معلمشو دیدم کلی مهربون باهام حرف زد بعد یهو رفت تو کلاس چنان در رو کوبید تن و بدنم لرزید...پسرم میگه تو کلاس هر کی درس بلد نباشه محکم پس گردنی میزنه بچه ی کلاس اولی

خدا وکیلی نمیدونم بعضیا سره چی حرف میزنن..میگه قرار نیس ناز بکشن..مثلا باید بهش بگم اگه ی بچه پنج سا ...

درکت می کنم 

اینا رو ولشون کن

تو همه تاپیکا پلاس هستن

و نظرات گوهر بار پراکنده می کنند

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌