2777
2789
عنوان

امروز جو گیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 36 پست
یه میلیارد؟خدابرکت بده به مالتکار خوبی کردی نگران نباش

بله

سلامت باشین گفتم هی پول خرج هیچ و پوچ میشه هر ماه یه برنامه ای داشته باشم بهتره که ریختم تو دهن زرگرا😂🤣

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بلهسلامت باشین گفتم هی پول خرج هیچ و پوچ میشه هر ماه یه برنامه ای داشته باشم بهتره که ریختم تو دهن ز ...

نه پس اندازه خیالت راحت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر لحظه ای چک کنی که فقط استرس و ناراحتی اعصاب داره، من اصلا چک نمیکنم، شاید آخر ماه باز بخرم

بله قطعا من زیر ده تومن سکه گرفتم تا الان خیلی کمتر حتی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
امان از جو گیری و منی که جو گیر شدم و بیت کوین و تو اوج خریدم و اومده پایین و هنوز نرسیده به سود🤦

چقد ضرر کردی بیا با هم اشک بریزیم😂

چقد ضرر کردی بیا با هم اشک بریزیم😂

تا علم چیزی رو نداشته باشی کار باهاش محض غلطه

من نمیدونم رفیقام جایی سیگنال می‌گیرند 

میلیونی پول میزارند میلیاردی برمیدارند

البته من باید بیخیال ریسک زیاد بشم و مدل سرمایه گذریمو تغیر بدم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

تا علم چیزی رو نداشته باشی کار باهاش محض غلطهمن نمیدونم رفیقام جایی سیگنال می‌گیرند میلیونی پول میزا ...

شانس دیگه برا کسیکه سرمایش همون اندازس ریسکه من خودم هیچ وقت تو بورس سرمایه گذاری نکردم یا بیت کویین معمولا ماشین میخرم یا ارز و سکه

یه کفشی که اصلا ابدا بهش نیاز نداشتم و گران بود تازه😂😂خاک بر سر جوگیرم

بپوش و لذت ببر

شانس دیگه برا کسیکه سرمایش همون اندازس ریسکه من خودم هیچ وقت تو بورس سرمایه گذاری نکردم یا بیت کویین ...

بابا اونی که میگم وام گرفت و برد کرد.

من اصلا نمیتونم چنین کاری بکنم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.