2777
2789
عنوان

امروز جو گیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 36 پست
بابا اونی که میگم وام گرفت و برد کرد.من اصلا نمیتونم چنین کاری بکنم

خیلی ریسکه داداش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باید همینکارو کنم 😭ولی از دست خودم عصبانیم که خرج بی مورد میکنم خیلی بده

چقد بود حالا

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
خیلی ریسکه داداش

اره دیگه 

درسته سود داره ولی من با همین سرمایه خودم کلی باخت دادم اگه وام بود الان داشتم اشک می‌ریختم

پول نداشته ای که داری قسطشو میدی😂

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

اره دیگه درسته سود داره ولی من با همین سرمایه خودم کلی باخت دادم اگه وام بود الان داشتم اشک می‌ریختم ...

الان مشغول چه کاری هستی درآمدش چطوره

تو کار ساختمونیمبگیر نگیر داره

خدا قوت عزیز

انشاالله همش بگیر باشه