2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 122 پست
اگه چندتا چندتا فلفل سیاه بخوریم چی میشه ؟؟

کاش بتونی یدونه بخوری خیلی تندن اخه چنتا بخوری هم تاثیرش فرقی ندارع فقط معدت داغون میکنی من خودم یبار خواستم بخورم بزور یدونه خوردم

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

خوشگلم لطفا اقدام نکن خودتو اسیر میکنی یه همکلاسی داشتم مادرش چهارتا دختر به دنیا آورد خودشم ۴۵ سالشه درسته خیلییی زود ازدواج کرده ولی سنش به ۵۷ ۵۸ میخوره

حالا بازم بارداره

لطفا این کارو نکن عزیزم خودت اذیت میشی ممکنه بازم دختر شه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت و همسرتحذف کامل لبنیات، غذاهای سرد و نفاخ و ترشدر زمان پاکی هر روز شکمت را با روغن بابونه ماساژ ...

حذف کامل لبنیات؟؟؟ منی که هم خودم هم شوهرم دائم لبنیات میخوردیم و بچمون پسره بهت میگم حذفش اصلا درست نیست چون ربطی نداره 

فقط خواست و اراده خدا تا اون نخواد نمیشه

زن داداش جاریم برای بچه سومش یکسال رژیم گرفت دکتر رفت دختر شد الان چهارمیشم دختره . یکی هم که تا فهمید دختره سقط کرد وگرنه الان ۵تا دختر داشت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من از زمان مجردی باشگاه که میرفتم دمنوش زنجبیل زیره ودارچین هرروز میخوردم خرما وگردو فلفل تند ازدواجم کردم دقیقا همسرم عین خودم بود گرم مزاج وتندی خور مغزیجات مخصوصا بادوم خیلی خوبه خرما گرمه وسطش گردو ودارچین بزار من حدود ۷ماه همراه همسرم این چیزا رو خوردیم بعداز ۷ماه باردارشدم و ۱۰ شب یک شب درمیون اقدام داشتیم روزای مهم تخمک گزاری باردارشدم دوقلویی دوتا پسر ولی خیلی اذیت شدم سرشون مثل معجزه الان کنارمن درهرصورت اول واخر دست خداست 

روزای تخمک گذاری کی هست ؟چهاردهم یاشانزدهم شنیدم

اره یکهفته تا ۱۰روزبعداز پریودی... باید ترشحات رو ببینی و یکشب درمیون یا صبح زود هم خوبه چون اسپرم اون موقع قوی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حذف کامل لبنیات؟؟؟ منی که هم خودم هم شوهرم دائم لبنیات میخوردیم و بچمون پسره بهت میگم حذفش اصلا درست ...

دختر رحمته اما پسر هم خوبه باشه بخدابچه هام خیلی اسراردارن مامان وخواهرمم کچلم کردن پسربیارم 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
نذر کن اسمشو محمد بزاری پسر میشه انشاءالله

یادمه اینجا چندنفر نذر کرده بودن بچه پسر شده بود بعد اسمشو گذاشته بودن محمد دانیال . محمد کوروش .محمد پرهام یعنی یه ترکیبای سمی اینجا دیدم که حد نداره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ارع دیگه عمه منم اینطوری شددیگه سنشم رفت بالا دکتر گفته اینبار حامله شی یا خودت از دست میری یا بچه

چندتاازفامیلامون دوتادخترداشتن رفتن دکترپسردارشدن 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
یادمه اینجا چندنفر نذر کرده بودن بچه پسر شده بود بعد اسمشو گذاشته بودن محمد دانیال . محمد کوروش .محم ...

دو اسمی جالب نیست کسی هم کامل صدا نمیزنه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪