2777
2789
عنوان

خانم هایی که تنبلی تخمدان داشتن یه لحظه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 100 پست
مرسی قربونت ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی نمی‌دونم تو سونوم نوشته ضخامت آندومتر ۷ میلی تخمدان راست ۳ ...

بر اساس اطلاعاتی که دارم خیلی عالیه و باید باردار می‌شدی.

حتما روزای تخم گذاری رابطه ندارین.از داروخانه کیت تخمک گذاری بخر.بزن توی گوگل طرز استفاده رو نوشتن.قبل از پریودی و بعد از پریودی مرتب رابطه داشته باش یا حتما یک شب در میان.

چند سالته و چندسال ازدواج کردی؟

شوهرت مشکلی نداره شاید مشکل از خودشه ببرش دکتر

بر اساس اطلاعاتی که دارم خیلی عالیه و باید باردار می‌شدی.حتما روزای تخم گذاری رابطه ندارین.از داروخا ...

خب دکتر میگه فولیکول غالب نداری فقط از نظر واریکوسل معاینه شد که مشکلی نداره ولی آزمایش دیگه نداده.۳۰ سال و ۸ سال ازدواج کردم 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دکتر میگه فولیکول غالب نداری فقط از نظر واریکوسل معاینه شد که مشکلی نداره ولی آزمایش دیگه نداده.۳ ...

خب عزیزم نگفت چرا غالب نداری؟

شاید چون ۸ سال جلوگیری داشتی 

چه نوع جلوگیری میکردی 

نکنه قرص میخوردی !

خب عزیزم نگفت چرا غالب نداری؟شاید چون ۸ سال جلوگیری داشتی چه نوع جلوگیری میکردی نکنه قرص میخوردی !

جلوگیری طبیعی ....نه دیگه واسه خودشم سوال بود که چرا واسه همین گفت این دفعه آمپول میدم

عزییییزمممم ان شاءالله خدا بهت میده من فکر کردم عکس پروفایل نی نی خودته ....ان شاءالله از چشم انتظار ...

ممنونم گل اره خیلیا اینجافک کردن بچهای خودمه ولی واقعاایناخیلی زیبان وخارجین ب حدی شبیه بهم بودن این ۳قلوها ک تمام اجزای داخلی بدنشون هم یکی بوده نادرترین هایه جهانه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ممنونم گل اره خیلیا اینجافک کردن بچهای خودمه ولی واقعاایناخیلی زیبان وخارجین ب حدی شبیه بهم بودن این ...

چه جالب 

قربونت ❤️ 

جلوگیری طبیعی ....نه دیگه واسه خودشم سوال بود که چرا واسه همین گفت این دفعه آمپول میدم

خب عزیزم حتما چندتا دکتر هم زمان برو .چون فولیکول عالی داری برای بارداری.

ولی حتما روش سنتی رعایت کن چیزهایی که گفتم انجام بده خیلیا اینجا بعد ۱۰سال و بیشتر هم باردار شدن 

البته بعضیا هم دیدم زیر نظر دکتر باردار شدن اکثرا هم مشکل جزیی داشتن و این همه سال بی اهمیت بودن

سینال اف بود اسمش کیبوردم اشتباهی نوشت سیگنالآره باعث بزرگ شدن فولیکول میشه دور ناف زدماسترادیول هم ...

سلام عزیزم رفتی سونو ؟چطور بود؟

سلام عزیزم آره رفتم یه فولیکول غالب داشتم 22 میلی متر ولی دکتر گفت اصلا فولیکول نساختی آمپول آزاد سازی نزن

عکسشو گذاشتم تو تاپیکام

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

وای الان رفتم دیدم سایت خراب بوده عکس نیومده داخل تاپیکم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

سلام عزیزم آره رفتم یه فولیکول غالب داشتم 22 میلی متر ولی دکتر گفت اصلا فولیکول نساختی آمپول آزاد سا ...

یعنی چی فولیکول نساختی 

۲۲که خوبه چکار باید کنی