2777
2789

سلام اگه کسی اطلاعات داره یا تجربه داره بهم بگه لطفا 

من اقدام به بارداری دارم ولی نمیشه رفتم دکتر گفت تنبلی داری دو دوره قرص لتروزول داد الان ۶ماه میرم سونو فولیکول روز دوازدهم سیکل نه حالت عادی نه با قرص فولیکول غالب ندارم ....میشه راهنمایی کنین ؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
دکترت فوق تخصص برو داروهای قوی بده

دکتر خوبیه این ماه گفت آمپول برات شروع میکنم ولی میترسم آمپول هم جواب نده آخه چرا باید همچین باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مریضی خیلی اشغال هست تو هرکس به جوری نشون میده خودش رو اما من بعد سه سال رفتم پیش دکتر دیگه ای گ ...

خب چطوری بفهمیم چیز دیگه نیست این ماه میخوام پیش دکتر غدد هم برم ....سونو انجام داد آخه گفت نمای pco داره

دکتر خوبیه این ماه گفت آمپول برات شروع میکنم ولی میترسم آمپول هم جواب نده آخه چرا باید همچین باشه

فقط تو ذهنت ننداز بسپار به خدا و به دکترت امید داشته باش

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
کنار داروهات اصلاح سبک ورزش کم کردن وزن ایناهم انجام بده تاثیرداره

اصلا حوصله ی هیچ کار رو ندارم فقط تونستم تایم خوابم رو تنظیم کنم ،روغن رو حداقل برسونم ،و روزی نیم ساعت پیاده روی ولی لاغر نمیشم 

فقط تو ذهنت ننداز بسپار به خدا و به دکترت امید داشته باش

نمی‌دونم خسته شدم و پر استرس ....و سوال اطرافیان که پس کی میخوای بچه بیاری خسته م کرد 

ان شاءالله دخترت هم سلامتیش رو بدست میاره

حتما پیاده روی تند هم داشته باش کنار داروها

بهش گفتم مکمل نخورم ؟ فقط ویتامین ای داد و متفورمین....که متفورمین واقعا حالمو بد می‌کنه .....اگر بتونم به تنبلیم غلبه کنم و باشگاه برم 

پیاز درمانی کن

ی پیازو پوست بکن

چارنصف کن

بنداز جوش بخوره مقداری ن خیلی زیاد

ابشو ولرم ولرم 

هرروز دو باربخور

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

قندمصنوعی نخور آزمایش دیابت هم بده

آزمایش دادم قند خونم تنظیم خداروشکر فقط کم کاری تیرویید دارم که نرمال شد 

منم این ماه اوله که لتروزول میخورم پسفردا سونو فولیکول دارم 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen