2777
2789

دوستان ازمایش hivمنفی شد و اینکه میگم یعنی میشه بیمارستان اشتباهی کرده باشه یا غلط باشه جواب ازمایشم ایدزم؟ میگم الان هیپاپیت bوcنوشتن برام بنظرتون بیمارستان داره و هرینش کمتره یا بیرون بدم چقدره ازمایشش بنظرتون ایدزم منفیه یعنی هیپاپیت هم ندارم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایدز که منفی دیگه آزمایش اشتباه نمیشه تو همچنین نوع آزمایش اونم باید بدی

یعنی منفی باشه دیگ منفیه دیگ دیگ نمیخاد که تکرا کنم ازمایش رو هیپاپیت هم بدم یان مهم ایدز دیگ درسته؟

ایدز و هپاتیت به هم ربطی نداره این که ایدز منفی شده دلیل نمیشه هپاتیت هم منفی بشه اما راجب ازمایشتون ...

یعنی اینکه منفی شدم درسته دیگ میگم نکنه اشتباهی بشه حواسشون یا دستگاه اشتباهی بزنه منفی ؟

نه درصدش خیلیییی کمه اما خب اگه خیلی نگرانی ۲ هفته صبر کن بعد تکرار کن

میرم یه بیمارستان دیگ هم میدم بعد ۳ هفته هیپاپیت چی خیلی مهمه یان؟ بیمارستان میگیره یا برم بیرون بدم؟

یعنی منفی باشه دیگ منفیه دیگ دیگ نمیخاد که تکرا کنم ازمایش رو هیپاپیت هم بدم یان مهم ایدز دیگ درسته؟

منفی عزیزم من خودم بخاطر مشکل ناباروری هر شش ماه یکبار این دو آزمایش از خودم همسر میگیرن جوابشون منفی دیگه دکتر نمیگه برو تکرار کن چون آزمایش مطمئن نگران نباش اونم بده به نظرم چون ربطی بهم ندارن