2777
2789
۱_گفتید وقتی باز بپوشی، بچه کمتر کنجکاو میشه، منم گفتم خب کلا لخت شیم که بچه دیگه هیچ کنجکاوی نداشته ...

خوب شما جایی دیدی من گفتم لخت بگردید میگم هر چی بیشتر مته به خشخاش بزاری بچه بیشتر فکرش مشغول میشه و دنبال پیدا کردن دلیل کارهاتونه 

بیخیالی یا حساسیت زیاد رو هر چیز به اندازه ی هم تو روان بچه ها تاثیر بد میزاره  

🤢🤢اوف چقدر زشت بابا اون بچه رو بزارید خودش حموم بره مرد گنده شده دیگه

ولی اصلا تو این فازها نیست بچه 

منم موافق بردن تو این سن نیستم

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی اصلا تو این فازها نیست بچه منم موافق بردن تو این سن نیستم

نه می‌دونم تو این فازا نیست منظورم اینه الان پسرای ۱۲ ساله هیکلشون درشته مغرشون بازه 

اینو بزارید مستقل شه بره حموم از الان یه حموم بلد نباشه بره که هیچ

سخت شد الان یکی بچه پسر داشته باشه چه جوری حموم می برینش میدین باباش بشوره ؟ 

پسربچه های الان دیگه به اندازه یه مرد بالغ عقل دارن آدم می‌ترسه دیگه یه حرفایی میزنن 🤣🤣🤣

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

منظورت از پوشش چیه دقیقا ؟ اگه منظورت برهنگی که موافقم

منظورم از پوشش اینکه با لباس خوابی که پیش شوهرتونین نذارید بچتون ببین 

با سوتین نگردید تو خونه 

شورتک خیلی کوتااااه اینا منظورم ایناس

وقتی تو اینستا با سوتینو شرت خانوما میرصن دیگه خونه دیدن عادیه عزیز

عزیزم بچه ها دیگه از هشت سالگی اینستا ندارن که زنا رو با شورت سوتین ببین اون هم از سن ۱۵ سالگی به بعد دارن و هر چه دیر تر بفهمن بهتره

واد فاز این چ رسمیه دباره نمیگم بریزن بیرون ولی منظورتون از رئایت چیه؟ مثلا چادر سر کنه تو خونه و حر ...

فقط اونی ک نوشته پسر ۵ سالم جلوش پوشیده تر شدم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

چه تاپیک عجیبی

بچه کنجکاو بشه

ایا خودش بدن نداره

آیا پسر باشه با این کار یه بچه هیز تربیت نمیکنیم.

من البته مخالف پوشش مناسب نیستم

ولی کامنتها عجیب بودن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

واد فاز این چ رسمیه دباره نمیگم بریزن بیرون ولی منظورتون از رئایت چیه؟ مثلا چادر سر کنه تو خونه و حر ...

من خودم روانشناسی خوندم

مثلا شورتک های کوتاه یا تاپی ک کل سینه بیرونه اینا مجاز نیس

در حد شلوارک تا زانو و تاپی ک یقش بسته تر باشه اوکیه

وگرنه بچه ها انقد مادرشون میبیننن بزرگ شدن به هانومای سن بالا تمایل پیدا میکنن تا دخترای جوون 

عزیزم بچه ها دیگه از هشت سالگی اینستا ندارن که زنا رو با شورت سوتین ببین اون هم از سن ۱۵ سالگی به بع ...

دیگ بدتر تو‌شن حساس خیلی چیزا رو میبینن بدتر میشه وضعشون نمیتونین دیگ کنترل کنین