2777
2789
یوقتایی حس میکنم خودم سایکوپثم🤧

تراپیستم به مامانم گفت منو ببرن پیش روان پزشک بجای تراپیست مامانم گفت چرا گفت سایکوپثه💀علائمش چیه،خودم بر این باور نیستم که سایکوپثم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اخلاقت چطوریه؟!

از نظر خودم عالیم،هیچوقت به اخلاقم فکر نکردم فقط اونکاری‌رو کردم که درست بود الانم بهم میگن سایکوپث،زندگیم تخم  های یخچالمونه با ی اضافه

سایکوپات‌ها از احساس همدلی و همدردی بی‌بهره هستند.

آمیگدالشون متفاوت از امیگدال انسان‌های عادیه که باعث میشه احساس ترس رو کمتر تجربه کنند و بی‌پروا باشن.

سلول‌های خاکستری کورتکس مغزشون کمتره.

دروغگو و بازیگر ماهری هستن معمولا. چون مجبورا رفتارهای انسانی رو برای کسب پذیرش اجتماعی تقلید کنند.

و به اصول و قوانین بی‌توجه هستند.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از نظر خودم عالیم،هیچوقت به اخلاقم فکر نکردم فقط اونکاری‌رو کردم که درست بود الانم بهم میگن سایکوپث، ...

خب اگر سایکوپث باشی احتمالا خودت نمیفهمی😅

ادمای سایکوپث حس همدلی و همدردی ندارن،آزار دادن دیگران هم براشون اهمیتی ندارن ،عذاب وجدان نمیگیرن 

یه فیلم کره ای هست طرف سایکوپته بعد به غیر خودش کسیو‌ دوست نداره خیلیم راحت ادم میکشه نمیدونم واقعا ...

خودم یکم تحقیق کردم گفتن که حس همدلی ندارم ولی خودم معتقد نیستم در این حد باشم،فقط نیاز به توضیح دارم که همدلی رو بفهمم نه اینکه ندارمش

علائم سایکوپثی و از کجا بفهمم واقعا هستم

با مردم می‌تونی رابطه دوستی برقرار کنی؟

کسی رو در زندگیت دوست داری؟

آیا وقتی کسی بهت امر و نهی می‌کنه خشمگین میشی؟

تاحالا حیوانی رو کشتی یا شکنجه دادی؟

از نظرت قوانین لازم و ضروری هستن یا چیز دست‌وپاگیری هستن؟

معمولا سایکوپات‌ها یه حس خودبرتربینی دارن. اگه اصلا از این موضوع سر باز می‌زنی به احتمال زیاد درگیرش نیستی. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻