2777
2789
منظورم اینه با شورتک یا لباس خواب نگردن تو خونه🤦

پسرم ۱۳ سالشه 

تاپ که سینه ام دیده نشه و شلوارک تا زانو تو خونه بیشتر میپوشم 

ولی استخر خانوادگی هم میریم مایوم دامنی هست و سینه دیده نمیشه . در کل بنظرم خیلی هم نباید سفت گرفت چون بدتر باعث کنجکاوی بچه میشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه تاپیک عجیبیبچه کنجکاو بشهایا خودش بدن ندارهآیا پسر باشه با این کار یه بچه هیز تربیت نمیکنیم.من ال ...

منظورم پوشش عادی نبود 

منظورم این بود با لباس خوابی سوسکی نرید پیش بچه 

یا جلوش لباس عوض نکنین 

چون همینجا یکی تاپیک زده بود دختر ۹ سالم منو با لباس خواب دید بعد همه میگفتن عادیه دختره مگه چیه 

می‌خوام بگم این قضیه اصلا هم عادی نیست

بچه 8 ساله چجوری خوش رو بشوره بلاخره باید بایکی بره دیگه

اصن تنها رفتنشم صلاح نیس یه خانومی یادم پارسال همین سایت میگف پسرمو نمیزارم منو با لباس تنگ بببینه میگف حموم با لباس میرم میشورمش انقد ذهنشو مریض کرده بود که بچه ۱۲ ساله تو حموم تنهایی خود ارضایی میکردهاتفاقی میفهمه

با این حرفا کاری می کنید که بچه ها عقده ای بشن و بعد از اینکه بزرگ شدن و رفتن تو جامعه اگر یه زنی دیدن که شلوارش کمی کوتاهه اینقدر نگاهش می کنن تا جونشون بالا بیاد.

نباید لباس خیلی باز پوشید ولی پوشیدن مدام آستین بلند و شلوار هم نتیجه‌ی خوبی نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

پسرم ۱۳ سالشه تاپ که سینه ام دیده نشه و شلوارک تا زانو تو خونه بیشتر میپوشم ولی استخر خانوادگی هم می ...

این پوششی که شما گفتی خیلی عالی و عادیه عزیزم

من از پوشیده تر منظورم این بود با شورت سوتین نگردید پیش بچه هاتون با لباس خواب پیشش دور نزنید حتی اگه دختر باشه این زشته

پسرم ۱۳ سالشه تاپ که سینه ام دیده نشه و شلوارک تا زانو تو خونه بیشتر میپوشم ولی استخر خانوادگی هم می ...

اتفاقا عادی سازی در این حد خوبه

خارج از این بیشتر سواحل خانوادگی میان و خیلی از خانم ها بالا تنشون آزاده

توروخدا یبار برای همیشه یکی بگه جلو دخترتون چطور لباس میپوشیدمن گاهی عذاب وجدان میگیرم

من با دخترام خیلی راحتم حتی گاهی با لباس زیر از جلوشون رد میشم البته وقتایی که همسرم خونه نباشه همسرم خونه باشه بیشتر رعایت میکنم

ما در آزادانه ترین حالت ممکن در منزل میگردیم 

هیچ مشکلی هم نداریم 

اون که تأثیر گذار هست نحوه تعلیم و تربیت صحیح هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
توروخدا یبار برای همیشه یکی بگه جلو دخترتون چطور لباس میپوشیدمن گاهی عذاب وجدان میگیرم

خیلی راحت حتی با لباس زیر 

عذاب وجدان برای چی دارید شما دلیلش چیه ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منظورم از پوشش اینکه با لباس خوابی که پیش شوهرتونین نذارید بچتون ببین با سوتین نگردید تو خونه شورتک ...

بخاطر بلوغ زودرسه ربطی به پوشش نداره اگه مادرشون نبینن خب جاهای دیگه که میرن و می بینن قطعا مگه نه ؟

و اگه جلوی بقیه بگی پوششت رعایت کن لطفا بچه ام اینجاست با خودشون میگن دیوونه ای حتما چون آدم جلو بچه که پوشش رعایت نمیکنه

چرا به جاش نمیگی طوری آموزشش بدیم که کنجکاوی و فکر مسائل جنسی تو سرش رشد نکنه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

این پوششی که شما گفتی خیلی عالی و عادیه عزیزممن از پوشیده تر منظورم این بود با شورت سوتین نگردید پیش ...

لباس خواب سک سی مال اتاق خوابه نه زندگی روتین خانوادگی 

لباس زیر هم راستش ندیدم کسی تو خونه با لباس زیر بگرده

احسنت

❤️