2777
2789
شما مثل اینکه خودت مشکل داری وگرنه دختری که با شورتک دیدن پای مادرش روحیه ش خراب بشه دیگه مشکل از ما ...

خانوم محترم لطفاً با احترام و بدون توهین نظر بده من نظر شمارم میپذیرم و توهینی نکردم پس شما ام توهین نکن 

آخ قربون اون دهنت بشم من منم خوانوادم مذهبی نیستن ولی یکم رعایت بشه بهتره نمیگم با چادر برگرده تو خو ...

خدا نکنه

چی بگم عزیزم🤦🏻‍♀️

منم فکر می‌کردم حداقل همه جلوی پسر بچه رعایت می‌کنن، اما نه مثل اینکه حتی شورت و سوتینم عادیه و ما خبر نداشتیم😐

پدرا هم از این به بعد فقط شورت بپوشن جلوی دخترشون که دخترا کنجکاو نشن

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا دوتا از دوستهای خیلی نزدیکم کم مونده پوشیه بزنن بچه شون کاری نمونده نکنه دزدکی سیگار کشیدن و د ...

اره منم دیدم متاسفانه خانومه روزه خون تو‌خونه گیره میزنه ولی پسزش تجاوزکرده بود به یه دختر 

واقعا خودش مشکل داره تازه یادمه دختر خالم خوشحالم میشد مادرش لباس خاب بخره میگف روحیس براش😂

خانوم عزیز من با شما کاری ندارم هر جوری دوست داری بپوش من به شما احترام می‌زارم پس لطفاً توهین نکن 😑من حرفمو اینجا بدون توهین زدم

جلوی بچه پسررر؟

چرا اینطوری پسرررر رو کشیدی جانم؟😅

پسر یا دختر تفاوتی نمیکنه

گذشته از اینکه مسئله شخصیه و ن نحو تربیت شما ب من مربوطه ن من ب شما اما بزار یه مثال واضحتر برات بزنم جانم 

ب قول استادمون اون اوایل ک ماهواره اومده بود ک هممون کاملا ب خاطر داریم!

عکس العمل هارو یادته! وای فلانی ماهواره داره همو میبوسن و لباس ازاد و طرف کفاره و بی بند بار و....

پلیس صبح تا شب پشت میزد و گزارش جمع میکرد تمامی ماهواره هارو جمع میکرد اما حالا چی؟

اگ اون زمان از ۱۰۰ نفر یک نفر ماهواره داشت

الان از ۱۰۰ نفر ۹۸ تا دارن

بحث بحثه عادته! دیدن 

اینم مثل همون الان مردهای خارج بنظرت صبح تا شب در حال چشم چرانی ان برعکس چون دیدن صدمی براشون اهمیتی نداره

اما همین ایران ک پوشش رعایت شد فک کن یه وجب پات مشخص باشه از اسنپ و فروشنده و پیرمرد وپسر جووون بگیر همه درحال هیزی و از دم مریض

چرا چون ندیدن ! متقابلا ندید بازی درمیان ولع میکنن و حرص دارن نصبت به این موضوع

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خدا نکنهچی بگم عزیزم🤦🏻‍♀️منم فکر می‌کردم حداقل همه جلوی پسر بچه رعایت می‌کنن، اما نه مثل اینکه حتی ...

الان کم مونده بیان خاندان منو به فحش بکشن یه نظر عادی بدون توهین دادیم هر کی هر جور دوست داره بپوشه ما چیزی گفتیم😑

خانوم محترم لطفاً با احترام و بدون توهین نظر بده من نظر شمارم میپذیرم و توهینی نکردم پس شما ام توهین ...

بدون توهین نظرم اینه این به ذات هرکسی ربط داره اگه بچه ای با دیدن شورت مامانش روحیه ش خراب شده و از بچگی یادش نرفته اون ذاتش خرابه طفلی مامانش

کسی گفت لخت شید ؟!شما پوشیه بزن دستکش دستت کن

۱_گفتید وقتی باز بپوشی، بچه کمتر کنجکاو میشه، منم گفتم خب کلا لخت شیم که بچه دیگه هیچ کنجکاوی نداشته باشه
۲_هیچ ارتباطی بین لباس پوشیدن مادر و سیگار کشیدن بچه ها من پیدا نکردم که توی پست قبلی مثال زدید

۳_من نگفتم جلوی بچه حجاب رعایت کنیم، گفتم دیگه لباسای خیلی باز نپوشیم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

چرا اینطوری پسرررر رو کشیدی جانم؟😅پسر یا دختر تفاوتی نمیکنهگذشته از اینکه مسئله شخصیه و ن نحو تربیت ...

آخ قربون با شخصیت بودن شما برم که بدون توهین و خیلی زیبا توضیح دادی و منو قانع کردی 

بله کاملا حرف شما درسته 

و بهتره هر کس بر اساس چارچوب خودش بچشو تربیت کنه

۱_گفتید وقتی باز بپوشی، بچه کمتر کنجکاو میشه، منم گفتم خب کلا لخت شیم که بچه دیگه هیچ کنجکاوی نداشته ...

جای شخصی رو‌کسی نگف بیرون بندازین ولی دیگ چیز دیگ عادیه هر چی بسته تر تربیت بچه ریده تر 

پس کلا لخت بگردیم که دیگه کلا بچه کنجکاو نشه؟!!!

چرا مقاومت میکنی در برابر فهمیدن جانم

چند روز پیش یه کلیپ دیدم تو اینستا 

صاحب مغازه ب مشتری گفت در رو باید هل بدی ب بیرون تا باز بشه این اصرار داشت ن موقعی ک وارد شدم ب داخل هل دادم و بزور هلش میداد ب داخل درحدی ک پیچ و مهره ها شکستن و در کنده شد و این اقا رفت بیرون و لبخند زد و برگشت رو ب ۱احب مغازه ک دیدی گفتم در ب داخل باز میشه😅😐 فقط برای ب کرسی نشون حرفش

مثال شما شده کی حرف لخت بودن زد !

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اره منم دیدم متاسفانه خانومه روزه خون تو‌خونه گیره میزنه ولی پسزش تجاوزکرده بود به یه دختر

اول ذات باید درست باشه 

بعد تربیت باید درست باشه 

به جای فکر کردن به اینکه تا کجا و چی بپوشم بچه ام از راه به در نشه بهش یاد بدیم  به خواهر و مادر بقبه هم‌مثل مادر وخواهر خودش احترام‌بزاره و بهشون نگاه جنسی نداشته باشه نه که بگیم چون مردی زد بالا رو شتر  و با هر کی  بایدکار خودتو بکنی 

الان کم مونده بیان خاندان منو به فحش بکشن یه نظر عادی بدون توهین دادیم هر کی هر جور دوست داره بپوشه ...

به منم گفتن شما پوشیه بزن😐

آخرم میگن اگه بچه ای با شورت مامانش فکری کنه، مریضه

باورت نمیشه، چند وقت پیش یه کانال توی تلگرام دیدم، آدما وقتی مادرشون لباس تنگ و باز می‌پوشید، یواشکی عکس می‌گرفتن می‌فرستادن و چیزای جنسی می‌گفتن🤦🏻‍♀️💔

جای شخصی رو‌کسی نگف بیرون بندازین ولی دیگ چیز دیگ عادیه هر چی بسته تر تربیت بچه ریده تر

خیلی نمی‌تونم با آدمای بددهن هم کلام بشم

روزتون خوش