2777
2789
منظورم اینه با شورتک یا لباس خواب نگردن تو خونه🤦

شورتک تا روی رون ایرادی نداره 

بهتر بود مینوشتی جلو بچه لباس عوض نکنن اکثرا اینکارو میکنن بعد میگن زود عوض میکنیم بچه حواسش نیس

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم گفتن شما پوشیه بزن😐آخرم میگن اگه بچه ای با شورت مامانش فکری کنه، مریضهباورت نمیشه، چند وقت پ ...

منم مشکل دار کردن😂

اتفاقا منم این کانالارو دیدم یواشکی از خواهر مادرشون عکس میزارن اتفاقا تو عکس پوشش مادرشون هم زیاد بسته نبود که اینجا گیر دادن هر خانواده سختگیر تر بچه ریدمان تر مثل همینا روشنفکر بودن 

چرا مقاومت میکنی در برابر فهمیدن جانمچند روز پیش یه کلیپ دیدم تو اینستا صاحب مغازه ب مشتری گفت در رو ...

باشه عزیزم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

شورتک تا روی رون ایرادی نداره بهتر بود مینوشتی جلو بچه لباس عوض نکنن اکثرا اینکارو میکنن بعد میگن زو ...

آره همون منظورمه 

باز اون خوبه بعضیا با لباس خواب جلو بچشون راه میرن همه ام میگفتن عادیه چون بچه دختره 

بعد من مونده بودم

منم مشکل دار کردن😂اتفاقا منم این کانالارو دیدم یواشکی از خواهر مادرشون عکس میزارن اتفاقا تو عکس پوش ...

حرفی ندارم دیگه من

کم کم میگن تخت خوابمون رو ببریم وسط خیابون

چون یه چیز عادیه و نیاز همه

یه جوریم بچه‌شون رو بار میارن که حتی اگه کسی رو لخت دید، تحریک نشه🤦🏻‍♀️

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

الان فکرم کلا از حرف های شما مشغول شد یعنی منی که بچم چهار سال و نیمه با هم حمام میریم یعنی بده؟؟!؛

آخه عمه ام بچش بالای ده دوازده سال داشت پسره حمام میرن مشکلی هم ندارن اتفاقا از بچه های فامیل خیلیییی با ادب و اصلااااا هیز نیست 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
😂😂😂❤️واقعا که حق میگی خواهر من

😅🙏💕

آره همون منظورمه باز اون خوبه بعضیا با لباس خواب جلو بچشون راه میرن همه ام میگفتن عادیه چون بچه دختر ...

ن دیگه حتی من شنیدم بهتره واسه هردوتاهم دختر تم پسر رعایت شه حتی بهتر برای کنجکاو یکمتر بعد ۵ سالگی وقتی حمام میبرید لباس خودتون رو نگیرید

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
الان فکرم کلا از حرف های شما مشغول شد یعنی منی که بچم چهار سال و نیمه با هم حمام میریم یعنی بده؟؟!؛آ ...

حمام بردن که اصلا مشکلی نداره بنظرم ولی در صورتی که لخت مادرزاد نباشید

ولی دیگه بچه ۱۲ ساله اونم پسر رو اشتباهه که حموم ببری اون دیگه باید خودش تنهایی حموم بره 

حمام بردن که اصلا مشکلی نداره بنظرم ولی در صورتی که لخت مادرزاد نباشیدولی دیگه بچه ۱۲ ساله اونم پسر ...

مادره حمام می‌رفت پسرش که این سن بود میبرد لخت با شورت 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤