2777
2789
منم کراشم البته رو پروفایلتکاراکتر کلاوس واقعا داف حقی بودکلا آدمای سایکو و مریض برام جذابن😂

اره خیلیا کراشن روم .. 😌

عه چییییز یعنی رو پروفایلم 😬😬😁 

کلاوس ک داشمه تو رگیمه💪

این دیوونه میوونه ها همشون جذابن 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
مگه من چ هیزم تری بهت فروختم ک اینجوری میگی عجبااا 😬عیب نداره، کچلا هم جذابیتای خودشونو دارن 😏 ن ب ...

خب فیلماتو دیدی چرا میگی معرفی کن😂😂😂

منم ک گفتم میشن دبل سایکو 

ترا خدا کراش بزن روم التماس میکنم🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب فیلماتو دیدی چرا میگی معرفی کن😂😂😂منم ک گفتم میشن دبل سایکو ترا خدا کراش بزن روم التماس میکنم🤣

گفتم تجدید خاطر بشه برام 😒 

بعدشم من از تو سایکو ترم تو هنوز مبتدی ب من نمیرسی فعلا 💪

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
سایکو هستی جغدم هستی انگار😂😂😂

اره میبینی ک🤷‍♂️ همشو درست گفتی فقط اینکه من سبزه نیستم پوستم بشدت سیاهه و بالای سرم کلا مو ندارم فقط دورشه ک اونم کچل میکنم ک دیده نشه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره میبینی ک🤷‍♂️ همشو درست گفتی فقط اینکه من سبزه نیستم پوستم بشدت سیاهه و بالای سرم کلا مو ندارم ف ...

اوسکولم کردی؟

آدرس بده میخوام قتل انجام بدم😂😂

مگ چند سالته ک موهات میریزه 

جنوبی هستی؟

اوسکولم کردی؟آدرس بده میخوام قتل انجام بدم😂😂مگ چند سالته ک موهات میریزه جنوبی هستی؟

ن بابا این چ حرفیه .. 

قتل انجام نده برا سنت خوب نیست 😏 

خیلی سنم بالاس علاوه بر اون پشمامم داره میریزه .. 

نه نیستم ولک .. 👐 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ن بابا این چ حرفیه .. قتل انجام نده برا سنت خوب نیست 😏 خیلی سنم بالاس علاوه بر اون پشمامم داره میری ...

خو چند سالته؟

ینی بیمه از کار افتادگی بهت تعلق می‌گیرد یا ن؟😂

خو چند سالته؟ینی بیمه از کار افتادگی بهت تعلق می‌گیرد یا ن؟😂

اینجوری حساب کن ک تو الان جای نتیجمی 🤦‍♂️ 

اره بابا میگیره .. خیلی وقته فرسوده و اسقاطی شدم همه جام زنگ زده حاجی .. استخونام همش صدا میده 🚶‍♂️با پیرمرد جماعت بحث نکن اعصاب نداریم مااا ... 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اینجوری حساب کن ک تو الان جای نتیجمی 🤦‍♂️ اره بابا میگیره .. خیلی وقته فرسوده و اسقاطی شدم همه جام ...

خو چرا نمیگی😂

پشمام پس رسما زنگ زدی😂 باید بزاریمت تو دیوار مهربانی

خو چرا نمیگی😂پشمام پس رسما زنگ زدی😂 باید بزاریمت تو دیوار مهربانی

گفتم دیگه تخمین بزن خودت 🤷‍♂️ اره تازه یه وقتا یه صداهایی ازم در میره ک باعث رنجش دیگران میشم یه صداهای بد بو 🤦‍♂️💔 

مگه لباس شلوارم ک‌ بزارنم اونجا ... ولی خب یه مدت رو دیوار آویزون بودم کسی نگامم نکرد هیچی دیگه دیدم سر همه درد گرفت اومدم پایین 🤦‍♂️😂😬

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ