2777
2789
عنوان

خانومای متاهل زنگ بزنم این وقت شب به دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 112 پست

والا خواهر قلق زندگی خودت دست خودته

اخه میگی سابقه خیانت داشته

بستگی داره بهت بخوای شدید تر از قبل برخورد بکنی و قید همه چیز رو بزنی 

یا اینکه بیخیال کاراش بشی و بخاطر بچه ات بمونی و بسازی

ولی در کل اینو بدون هر رفتاری داشته باشی نمیتونی تغییرش بدی اونو

با قول میدم و اینا هیچ چیز درست نمیشه

خصوصا رفیق بازی

خیلی بخواد تغییر کنه دور از چشم تو انجام میده

یا دروغ میگه بعت که رفتم ماموریت یا هرچیز دیگه

پس تصمیم نهایی باخودته

فقط زنگ نزن به دوستش 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادش از خودش بدتر هستن چشم همینکارو میکنم حتما

ای بابا چقدر بده که خانوادشم بدن پس مشخص شد تو محیط بدی تربیت و بزرگ شده خدا کمکت کنه عزیزم اگه تونستی حتما تراپی برید دوتایی، اگه سرد بودن جواب نداد برعکس باهاش خیلی خوب شو یه مدت کاری کن بیشتر جذب محیط خونه بشه ببین اونجوری چطور میشه

افرین..دقیقا...من با شوهرم باشیم و تو خیابون ببینم برای احوالپرسی فقط شوهرم وایمیسته......من یواش ،ی ...

حالا دوستای شوهر من برای قرار گذاشتن و بیرون رفتن به جای شوهرم زنگ میزنن با من هماهنگ میکنن 😅😅

اخه چجوری انقدر آروم و بیخیال بشم؟ میشه راهنماییم کنی اخه این موقعیت ها زیاد برام پیش میاد چجوری وقت ...

عزیزم بهت حق میدم ناراحت باشی چون آدم دلش میخواد هر شب همسرش بیاد خودش بخوابه و خوشی و ناخوشیها با هم باشن اما حق نمیدم نگرانش باشی چون اون اصلا به تو فکر نمیکنه و پا رو خط قرمزای تو میذاره و دنبال عشق و حالاشه،بعدشم وقتی که میدونی اون میخواد بره بیرون پیش دوستاش تو هم بگو منم میخوام برم خونه مامان یا داداش یا آبجیم یا هرکس دیگه ای که بهت نزدیکه بگو من حق زندگی دارم نمیتونم تا صبح پلک رو هم نذارم منتظر توی ولگرد (ببخشید به این صفت خطابشون کردم ) باشم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
بعد چجوری باهاش رفتار کنم؟ وقتی انقدر بی فکر هست و بی توجه

خودت میشناسیش دیگه. بی فکری چیزی نیست که درمون داشته باشه.باید باهاش کنار بیای به نظرم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

عزیزم بهت حق میدم ناراحت باشی چون آدم دلش میخواد هر شب همسرش بیاد خودش بخوابه و خوشی و ناخوشیها با ه ...

عزیزم خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون قبول نکردم برم پیش اونا زندگی کنم.. نه اصلا و ابدا نگرانش نیستم فقط حس میکنم خیانت میکنه! ازین میسوزم ک نکنه خاموش میکنه یا جواب نمیده ک من مزاحمش نباشم

ببین به دوستش که زنگ نزن چون احتمالا دنبال بهانس که توپو بندازه زمین تو فردا جایی که تو طلبکار باشی اون طلبکار میشه ولی یه بار برای همیشه فردا یه جور داد و بی داد کن و تهدید به رفتن کن که دیگه جرعت نکنه اسم رفیق بیاره 

من خودم مخالف رفت و آمد با دوست نیستم اما اگه خدایی نکرده زنگ بزنم جواب نده خون راه میندازم من هم باید بدونم کجاس آدرس دقیق که شاید برم سر بزنم هم باید بدونم دقیق کیا هستن هم در تماس باشه باهام 

گفت مغازه دوستم نشستم مشروووب خوردم دروغ مبگه باغ رفته بوده صدبار معذرت خواهی کرد مرتیکه اشغال دروغگ ...

تو چجوری باهاش رفتار میکنی کلا وقتی نیست و نمیاد؟

مال من میره پیش دوستاش به قول خودش درد من اینه نمیدونم کجاس با کیه

ببین به دوستش که زنگ نزن چون احتمالا دنبال بهانس که توپو بندازه زمین تو فردا جایی که تو طلبکار باشی ...

امشب دیگ خاموش کرده یا خاموش شده نمیدونم بخدا چیکارکنم 😭😣خیلی ساده میگه خواب رفتم شارژش تموم شده