2777
2789
اصن تنها رفتنشم صلاح نیس یه خانومی یادم پارسال همین سایت میگف پسرمو نمیزارم منو با لباس تنگ بببینه م ...

درسته دقیقا

بنظرم من با شورت و سوتین داخل حموم ایرادی نداره

باید بدونه هرجایی لباس خودشو داره

ساحل مایو 

توخونه لباس مخصوص خونه

لباس خواب سک سی مال اتاق خوابه نه زندگی روتین خانوادگی لباس زیر هم راستش ندیدم کسی تو خونه با لباس ز ...

چرا عزیزم همینجا گفتن که با شورت سوتین هم میگردن پیش بچون 

والا مایی که خوانواامون هم رعایت کردن پیشمون اصلا کنجکاو نشدیم که آنقدر وصله میزنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر بلوغ زودرسه ربطی به پوشش نداره اگه مادرشون نبینن خب جاهای دیگه که میرن و می بینن قطعا مگه نه ؟ ...

عزیزم بچه از بدو تولد که نمیره جاهای دیگه خانمهای لخت ببینه 

هر چیزی سن خودشو داره از یه سنی به بعد بهتره بعضی چیزا رو ببینه و بفهمه

یه بار یه عروسیی بودیم انقد خونه پوشیده بودو عادی نبود براش بچه هش ساله هر چی تو‌عروسی دیده بوده با تعجب و کنجکاوی خونه برا باباش تعریف کرده بوده مثلن فلانی نافش بیرون بود وای فلانی ممه نداش اون یکی چقد داش ببین فقط خونه نیس که هر چی حساس باشی بدتر میشه 

فقط اونایی ک میگن تو خونه ببینه عادت کنه 

مگه کجا قراره دیگه ببینه ؟

بچه بیشترین زمانش رو تو خونه است و مادر و پدر موظف هستن رعایت کنن.

پس فردا دختر و پسرتون ب خود ار ض ا ... افتادن نگید چرا؟! 

بچه های کوچک مخصوصا پسر بچه رو سالن های زیبایی نبرید 

تو عروسی و جشن های زنونه نبرید.

جلوی دخترتون پوشیده باشید... اونا ازتون الگو میگیرن توی پوشیدن.

حرف بچه داشتن میشه فقط یاد پول میوفتن روح و ذهن بچه مهم نیست؟

فقط اونایی ک میگن تو خونه ببینه عادت کنه مگه کجا قراره دیگه ببینه ؟بچه بیشترین زمانش رو تو خونه است ...

عزیزم تا خود صبح بگو مگه کسی قبول میکنه اصرار دارن اگه پوشیده باشی بچه خراب میشه😂آدم خندش میگیره

والا خانواده ما آنقدر رعایت کردن مادر من بعد بیست سال هنوز جلوی من لباس عوض نمیکنه اتفاقا هیچوقت کنکجاو نشدم اتفاقا هر جا هم کلیپ خانوم لخت ببینم رد می‌کنم چون علاقه ای به این چیزا ندارم

کار خوبی می کنید مهم تربیت درست و آموزش های صحیح هست

متشکرم بله همینطوره عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

استارتر من کاملا با شما موافقم،فقط بحث کنجکاوی نیست مادرا باید کارگاه های تربیت جنسی رو مطالعه کنیم و ،خصوصا مامانایی که گل پسر دارن ،ببینید واقعا شوخی بردار نیست پوشش خارج از عرف یا پوشش مناسب جلوی همسر اگر مثلا خصوصا جلوی فرزند پسر داشته باشیم خب ما داریم اینجوری پاره ی تنمون رو به سمت بلوغ جنسی زودرس سوق میدیم اذیتش میکنیم غریزه ی جنسی شوخی بردار نیست اون وقت بیفته توی راه غلط برای برطرف کردنش چی...باید واقع بین باشیم به اندازه ی کافی هجمه از همه طرف هست ما دیگه نباید سهل انکاری کنیم

عزیزم تا خود صبح بگو مگه کسی قبول میکنه اصرار دارن اگه پوشیده باشی بچه خراب میشه😂آدم خندش میگیرهوال ...

تجربه ثابت کرده خب ببین مادرم اینا یه همسایه داشتن خیلی مذهبی بودن بعد پسرشون ۱۵ سالش بود یه بار تو رخت اویز همسایسون سوتین میبینه با اون تحریک میشده حتی منتظر میشده اونا تاب تنشون باشه این ببینه پس اینا غریزس عادی نکنی براشون جای دیگ دنبالش میگردن

عزیزم بچه از بدو تولد که نمیره جاهای دیگه خانمهای لخت ببینه هر چیزی سن خودشو داره از یه سنی به بعد ب ...

خب شما اگه بچه ات رو از همین الان محدود کنی که نتیجه عکس میده و کنجکاویش بیشتر میشه و ذهنش اونو میبره سمت این چیزا الان بیشتر پسرای هول این دوره زمونه بخاطر محدودیت ها شدن این

باید بهش یاد بدیم و طوری تربیتش کنیم که جلوی کنجکاوی و بلوغ زودرسش بگیریم نه که خودمونیم یه محرکی باشیم برای این کار

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

استارتر من کاملا با شما موافقم،فقط بحث کنجکاوی نیست مادرا باید کارگاه های تربیت جنسی رو مطالعه کنیم ...

آخ که ای کاش این خانم های مدافع با سوتین گشتن پیش بچه این مطلب رو ببینن و سعی کنن بپذیرن😂❤️

آخ که ای کاش این خانم های مدافع با سوتین گشتن پیش بچه این مطلب رو ببینن و سعی کنن بپذیرن😂❤️

اولن من بچه ای ندارم ۲۲ سالمه اگه منظور حرفات منم الانم دیگ پیام نمیدم ولی بدون عواقبشو بعد میفهمی بای

اولن من بچه ای ندارم ۲۲ سالمه اگه منظور حرفات منم الانم دیگ پیام نمیدم ولی بدون عواقبشو بعد میفهمی ب ...

عزیزم من در راستای تاپیک یه خانوم دیگه که تعطیل شد اینو زدم با شما چکار دارم 

اتفاقا از طرز فکر شما هم خوشم اومده حتما بچه هاتو خیلی قوی بار اوردی که آنقدر مطمعنی دیگه❤️🌷