2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای مامان بابام میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 46 پست
منم همینو میگم طرف خودش باید معترض بچش بشه نه پیش یه بچه دیگه گلایه کنه اما اون بچه اذیت کن رو تحویل ...

الان به اسی گفتم.

مامانم به من گله میکنه، میگه مثلا هیچی نپزم، خودش برای بچه هاش هیچی نمیزاره، اون طفلکا گرسنه میمونن.

از شوهرشم میترسن

الان به اسی گفتم.مامانم به من گله میکنه، میگه مثلا هیچی نپزم، خودش برای بچه هاش هیچی نمیزاره، اون طف ...

اره خواهرامم یجورین فقط کافیه من حرفی بزنم دیگه کاری مبکنن مامان بابامم بر علیهم بشن اصن زبون ادمیزاد حالیشون نیس که 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم خودش رو داده الان نمیدونه دیگه چکار کنه چجوری جمع کنه

بعضی پدرمادرا هم تکلیفشون با خودشون روشن نیست نری مینالن بری مینالن بالاخره رفت وامدحسن داره زحمتم داره تورو طرف نمیگن پشت سرابرازخستگی ناراحتی میکنن 

بعضی پدرمادرا هم تکلیفشون با خودشون روشن نیست نری مینالن بری مینالن بالاخره رفت وامدحسن داره زحمتم د ...

مامانمم انگار یاد گرفته فقط برا من گله میکنه 

هربار زنگ میزنم یا میرم خونشون هی گله میکنه منم میگم بهش خب چرا بهشون نمیگی میگه نه اگه بگم شر میکنن

منم دارم اذیت میشم چون همش مامانم گلایه هاشو بمن میکنه مثلا زنگ میزنم بهش میگم چرا ناراحتی ب زور حرف ...

ببین مامان من کلا پنجشنبه ناهار و شام از ترس این خواهرم حتی شده ختم نمیره، که ناهار و شام این خانم آماده بشه.

از طرفی بزرگه فامیله، دور از همه ختم همش دعوته روزای پنجشنبه.

بابام قبلا خونه نبود و نمیدید، الان دو ساله تو خونست، مونده این خواهرم چه تفکری داره.

اونروز بهم میگه حتی برای بچه هاشم غذا نمیزاره و ....

اره خواهرامم یجورین فقط کافیه من حرفی بزنم دیگه کاری مبکنن مامان بابامم بر علیهم بشن اصن زبون ادمیزا ...

میدونی من چیکار کردم، خودمو راحت کردم ، نمیرم خونه ی مادرم.

الان ۲۷ آذر خود مامانم دعوتمون کرد شام، تولد داداشم بود.

کادو روز مادر رو هم دادم و دیگه تا امروز نرفتم.

اون خواهرم فکر کن، سه شنبه هم ناهار و هم شام اونجا بود، پنجشنبه هم زنگ مامانم زدم باز اونجا بودناهار و  شام.

و جالبه شنبه هم برای روز مادر باز ناهار و شام.

و با مزه است هی بهم میگه وااای شما چقدر برنج مصرف میکنین ، ما کل سال ۱۰ کیلو برنج مصرف داریم.

تو دلم گفتم خرج تو رو بابامون میده

مامانمم انگار یاد گرفته فقط برا من گله میکنه هربار زنگ میزنم یا میرم خونشون هی گله میکنه منم میگم به ...

به نظرم درلفافه بگوبه خواهرات.گرچه بازم ممکنه حمل برحسادت بشه مثلا من شهرغریبی بودم زنگ میزدم مامانم درددل ازخانواده شوهرخواهرم باهام دعوا کردکه تومامانوافسرده میکنی به مامانم گفتم گفت غلط کرده لجش میگیره ماباهم خوبیم اینجورمیگه یا میرفتیم خونه مامانم خواهردیگم هی میومدجارومیکرد ومیگفت تمیزکنید کثیف نکنید خونه بابارو ولی من میدونستم که نریم مامانم اینادق میکنن افسرده میشن بچه هامنم ریخت وپاششون زیادبودچون کوچکن .حسنش برعیبش میچربید خودم متوجه بودم ولی خواهرم فکرمیکرد من ازسرخودخواهیمه

اره خیلی

خب حسودنباش بعضی وقتا پدرمادرابایه بچشون راحت ترن بایکی معذب تر.مثلا خواهرمن وبچه هاش بدغذان بخوان بیان مامانم کلی باید فکرشوکنه ازقبل.ولی با ما این حرفارونداره.دلیل براین نیست که منو وبچه هاموبیشتردوست داشته باشه فقط باهامون راحت تره

لحنت حاکی ازحسادته

وا چ حسادتی 

واقعا بعضی وقتا آرامشه ادمو سلب میکنه 

فقط که مامان بابای اونا نیستن مامان بابای ماهم هستن 

وقتی میبینم مامان بابام دارن ذره ذره اب میشن و مامانم شده کوزت بچه هاشون واقعا حرص داره هیچ مذیتی هم نداره

وا چ حسادتی واقعا بعضی وقتا آرامشه ادمو سلب میکنه فقط که مامان بابای اونا نیستن مامان بابای ماهم هست ...

من به تمسخر جواب ایشون دادم، دقیقا عین خواهرمه.

پدر من دو ساله خونه نشین شده ، کمرش شکسته، شغلشم ازاد بوده. نه حقوقی، نه چیزی، ملک و زمین داره ولی نمیتونم زمین گاز بزنن که.

طی ماه مجبورم کیلو کیلو مرغ بخرم و بفرستم خونه ی مامانم تا بزاره جلوی خواهرم.

و جالبه حتی متوجه اینجور مسایل نیست. دقیقا عین این خانم فکر میکنه به پدرو مادرم توجه داره

من به مامانم گفتم، وااای ابجی چقدر میاد خونت و اذیتت میکنه.گفت اینجا نیاد ، کجا بره خونه ی باباشه.شو ...

مادرشما دلش میخواد

اما این بنده خدا مادرش اذیته

خواهرش استراحت میخواد مامان این بنده خدا نمی خواد

به نظرم اتفاقا خوبه اسی یه تذکر مهربون و خواهرانه بده مخصوصا به اون معلمه شاید مامان بخواد یه جا بره صبح تا ظهر نگه میداره بسه دیگه

مادرشما دلش میخواداما این بنده خدا مادرش اذیتهخواهرش استراحت میخواد مامان این بنده خدا نمی خوادبه نظ ...

ببین الان یه نفر اینجا با تو پست من به من انگ حسادت زد.

بهتر آدم دخالت نکنه.

یه ادم غریبه که حتی من رو ندیده راحت گفت بخاطر حسادت .

خواهرای این خانم هم همین رو خواهن گفت و حتی مادرش