2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای مامان بابام میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 46 پست

آره بگو یا پدر و مادرت خودشون بگن بابا این چه وضعشه بخدا ماد و پدرتون لچه بزرگ کردن عصای دستشون باشع نه اعصاب مغز که!

یکم ببخشید ولی خواهرتون خودخواه هستند بهتره با خواهرانتون در این باره صحبتی جدی کنید!

تزنظرخواهربرادرام منم همینجوری مزاحمم خونه بابام زیادمیرم ولی خودم متوجهم که رفتن ما حسناش براباباما ...

والا من خوبی ای نمیبینم جز حرص چون اونا هروز اونجان 

شماهم اگه هفته ای دوبار بری خیلی بهتره تا مزاحمت داشته باشی براشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به مامانم گفتم، وااای ابجی چقدر میاد خونت و اذیتت میکنه.

گفت اینجا نیاد ، کجا بره خونه ی باباشه.

شوهرم گفت خوبت شد.

خواهرم تو هفته سه روز با بچه هاش،هم ناهار و هم شام اونجاست و دست به سیاه و سفید هم نمیزنه.

شده مثلا مامانم مجلس ختم دعوته ، شام اون میپزه و میزاره رو گاز و میره.

با این حال مامانم اونجوری گفت.

پس خودتو سبک نکن

اره خودمم میترسم شر بشه برام ولی دیگه خسته شدم هروقت میرم خونه مامانم یا بهش زنگ میزنم مثل افسرده ها ...

با مامانت صحبت کن ببین اگه واقعا مشکلی دارن  با این قضیه  اونوقت دوتایی با خواهرات صحبت کنین

S❤️M
والا من خوبی ای نمیبینم جز حرص چون اونا هروز اونجان شماهم اگه هفته ای دوبار بری خیلی بهتره تا مزاحمت ...

اینکه هرروزیایه روز درمیان یااصلا اونجازندگی کنن کاملا بستگی به پدرمادرت داره اگراوناگله ای به شماکردن حق داری منتقل کنی وگرنه دخالته وممکنه حمل برحسادت هم بشه

من به مامانم گفتم، وااای ابجی چقدر میاد خونت و اذیتت میکنه.گفت اینجا نیاد ، کجا بره خونه ی باباشه.شو ...

من از غر زدنای مامانم دارم اینجوری میگم و دلم میسوزه 

وگرنه بمن چه هروز بمونن اونجا منکع تو خونه خودمم 

ولی چون مامانم حرص میخوره میگم 

حالا اون هیچی شرایطش خاصه این یکی خواهرام دختر بچش شش سالشه انقد نق میزنه نق میزنه و لوسه مامانم واق ...

ماشالله پرجمعیتین هرکی دست دوسه تا بچه رو میگیره میاره !!

پدرمادرت باید خودشون اعتراض کنن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینکه هرروزیایه روز درمیان یااصلا اونجازندگی کنن کاملا بستگی به پدرمادرت داره اگراوناگله ای به شماکر ...

هروقت میرم خونه مامانم از بس مامانم گله میکنه و تو خودشه منم غمای دنیا میاد رو سرم

یا وقتی زنگ میزنم بهش همش ناراحته 

ماشالله پرجمعیتین هرکی دست دوسه تا بچه رو میگیره میاره !!پدرمادرت باید خودشون اعتراض کنن

مامانم خودش رو داده الان نمیدونه دیگه چکار کنه چجوری جمع کنه

من به مامانم گفتم، وااای ابجی چقدر میاد خونت و اذیتت میکنه.گفت اینجا نیاد ، کجا بره خونه ی باباشه.شو ...

منم همینو میگم 

طرف خودش باید معترض بچش بشه نه پیش یه بچه دیگه گلایه کنه اما اون بچه اذیت کن رو تحویل بگیره

الان ایشون هرچی بگه میشه چوب دوسر طلا

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من از غر زدنای مامانم دارم اینجوری میگم و دلم میسوزه وگرنه بمن چه هروز بمونن اونجا منکع تو خونه خودم ...

ببین مامان من، دیدم بعد رفتن اونا، دور از جونش عین جنازه میوفته، از دست درد ناله میکنه.

ولی میگه ما مردیم ، دیگه نمیان و از این حرفا.

منم دیدم بهش فشار بیاد خودش میگه.

و البته بگم خواهرمم یه کم زبون نفهمه و مامانم از اون بیشتر میترسه.

مثلا خنگه، بهش مامانم تذکر بده، میره میزاره کف دست شوهرش، شوهرشم زرنگ اون میکنه چماق تو سر خواهرم

منم همینو میگم طرف خودش باید معترض بچش بشه نه پیش یه بچه دیگه گلایه کنه اما اون بچه اذیت کن رو تحویل ...

منم دارم اذیت میشم چون همش مامانم گلایه هاشو بمن میکنه 

مثلا زنگ میزنم بهش میگم چرا ناراحتی ب زور حرف میزنه بهش میگم چرا ناراحتی میگه مگه نمیدونی نمیدونی اینا همش رو سرمن هیچ وقتی برا خودم ندارم و هی گله گذاری

منم خسته شدم دیگه اصن یوقتا دیر ب دیر میرم که نشنوم این چیزارو