2777
2789
عنوان

تقلب تو دانشگاه

325 بازدید | 47 پست

اگه تقلب بگیرن تو دانشگاه امتحان اخر ترم برای فارغ تحصیلیم به مشکل میخورم ؟ اگر بخوام ازمون وکالت شرکت کنم چی رو اون تاثیر میزاره ؟؟ 

فقط کسانی که اطلاع دارن بگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همین امروز ازم تقلب گرفتن 

درسمو افتادم 

شیشتا امتحان دارم این هفته پایانترمم 

تو برگه کارت ورود به جلسه هم تقلب نوشته بودم مراقب برگمو بهم پس داد آخر جلسه بعد امتحان من گفتمش نمیخامش پرتش بده زباله خیلی اعصابم خورد بود نتونستم تقلب کنم حتی یه کلمه اما اگه مراقبه آدم گیری می‌بود قطعا می‌بردم کمیته انظباطی برام پرونده تشکیل میداد و احتمال خیلی بالا تا یک سال از درس محروم میشدم همه دریای این ترممو هم مینداختن تقلب نکنی بهتره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ماال منو گرفتن یکی از استادا واسطه شدن تا ثبت نشه🤣 یادش بخیر اگه ثبت میشد دقیقا نمیدونم چی میشد

استادم منو میشناسه ودوس نداره بیوفتم چجوری میشه استادم واسطه بشه باید کجا برم وجیکار کنه ؟

اطلاع ندارم ولی بنظرم نکن یکی دو نمره ارزش نداره حق الناس بیفته گردنت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره گرفتن ولی نمیدونم فرستادن کمیته یا نه ولی داشتن تشکیل پرونده میکردن

نوت بود؟ کاش یکم اصرار میکردی تشکیل پرونده ندن، منو یه بار ایرپادمو گرفتن ، نشستم گریه کردم گفتم تروخدا نفرستین کمیته، نفرستاد ولی دیگه نذاشت ادامشو بنویسم ایرپادمو هم داد به خودم

از تو بعیده زنننننننتقلببب کننننن بررررررهههههههههآیین نامه انضباطی رو یادم نمیاد ولی روی آزمون وکال ...

تو یک روز سه تا امتحان داشتم ویکیشو تقلب کردم چون فرصت تشد بخونم همشو ومنو گرفتن .  مطمئنی برای ازمون وکالت تاثیر نداره ؟