2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بهتره یا سزارین

188 بازدید | 33 پست

لطفا کسایی که تجربه زایمان و یا اطلاعات مفیدی در این زمینه دارن راهنماییم کنن🙏🏼❤️

واقعا نمیدونم چیکار کنم! وقتی میبینم که خیلیا درد طبیعی رو میکشن و آخر سر هم سزارین میشن 

ترجیح میدم از همون اول انتخابم سزارین باشه 

از طرفی هم به نظرم سزارین اشتباهه چون بهتره بدن سیر طبیعی خودش رو طی کنه 

ولی خب انگار انسان های امروزی کمتر از پسش بر میان و خیلی زایمان طبیعی الان سخت شده

در ضمن من بارداری سختی دادم و زیاد نمیتونم فعالیت کنم و از شیاف پروژسترون استفاده میکنم و همش استراحتم یعنی ورزش بارداری هم ندارم 

حالا به نظرتون با این شرایط میتونم طبیعی زایمان کنم یا بهتره همون اول انتخابم سزارین باشه ؟! 

حرکت نداری

ورزش نمیکنی

پیاده روی نمیری

پس ماهیچه هات ضعیف شدن

همون صاف برو سزارین. پمپ درد هم بگیر و خلاص

پمپ درد، دردت رو در حد پریودی کم میکنه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوستم من تجربه هر دو تا زایمانو دارم فقط میتونم بگم طبیعی افتضاحه سزارین عالییییییی همین شیش ماه پیش سزارین کردم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

به نظرم صددرصد طبیعی رو انتخاب کنین دو سه روز مونده ورزشو رقص مخصوص میگن تا دهاته رحم ده بشه و آماده بشه منم ی سوال داشتم هفته دهم بارداری هستم تا الان حالت تهوع شدید ‌ و دل گرفتگی شدید دارم کی تموم میشه اینا؟

من هنوز باردار هم نیستم ولی وقتی بهش فکر میکنم از یه طرف میگم تو سزارین هفت لایه شکم باز میشه تا اون خوب بشه چند وقت طول میکشه و آدم نمیتونه به بچه و کارهای خودش برسه یه آدمایی باید بهش کمک کنن ، از یه طرف هم میگم زایمان طبیعی ریسکه و زندگی زناشویی آدم رو تحت تاثیر قرار میده گشادی واژن و تغییر شکل ظاهر واژن برا من که خیلی مهمه میترسم رو رابطه ام تاثیر بذاره 

به نظرم از اول باید هم تحت نظر یه مامای کار بلد باشی که سر زایمان هم بیاد مامای همراه باشه ، به متخصص هم مراجعه کنی که اگه سزارین تشخیص داده شد دکتر خوبی داشته باشی کلا باید تحقیق کنی دکتر خوب انتخاب کنی که اذیت نشی و البته به بدن هم بستگی داره خیلی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
به نظرم صددرصد طبیعی رو انتخاب کنین دو سه روز مونده ورزشو رقص مخصوص میگن تا دهاته رحم ده بشه و آماده ...

عزیزم سه ماه اول همینه البته هرکی یه جوره بعضی ها تا آخر حالت تهوع دارن ولی بنظرم یه ماه دیگه بهتر میشی به امید خدا 

نه سزارینو میگم البته طبیعی رو هم بگی بد نیست بخیه زدن تو طبیعی ؟ چند روز طول کشید کامل خوب بشی

اره تو طبیعی پنج تا بخیه زدن با آمپول فشار و معاینه ها که  پنج دقیقه یه بار میومدن معاینه میکردن بیچاره شدم بعد زایمان تا یه مدت با بدبختی میتونستم بشینم ببخشید دستشویی میرفتم برا ادرار اون دنیارو میدیدم اینقد سوز میزد بخیه ها،سزارین زخمم ده روزه بخیه هامو کشیدم  عالی بود یعنی اگه عقل الانمو ۸سال پیش داشتم هیچوقتتت طبیعی زایمان نمیکردم 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...