2777
2789
عنوان

ب نظرتون نیاز دارم

72 بازدید | 19 پست

سلام.بنظرتون کسی که تو جوونی جدا شده باشه و همزمان برای رشد خودش در حال تلاشه،تحصیل کنه،و رشته ایی رو بخونه که در آینده بازار کار داره،از نظر ظاهری زیبا باشه و اینو از همه بشنوه،

اینکه ملاکش برای ازدواج مردی باشه که شغل رسمی داشته باشه و از نظر ظاهری هم اوکی باشه،جدا هم شده باشه مشکلی نداره ولی بچه نداشته باشه چون خانم هم بچه نداره،چیزه زیادیه؟یا چون جدا شده اس باید به کم قانع باشه و با فرد بیکار و بدون تحصیلات‌  ازدواج کنه؟لطفا منصفانه  و بدون زخم زبون نظر بدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه کاملن معقوله خواستتمتاسفانه ذهنیت یسریا عهد قجر مونده

اطرافیان وخصوصا پدر مادرم میگن ک تو جدا شدی و باید اگ طرفت نقصی داشته باشه بپذیریش.ای حرفاشون دلمو میشکونه

اطرافیان وخصوصا پدر مادرم میگن ک تو جدا شدی و باید اگ طرفت نقصی داشته باشه بپذیریش.ای حرفاشون دلمو م ...

وا ربطی نداره زمانی دنبال پیشرفتی تحصیل کرده ای دلیلی نداره با ی ادم ایراد دار زیر یه سقف بری ملاکات سفت بچسب خودت حروم حرف بقیه نکن

ببخشیدددددد؟؟؟؟جدا شدن از کی تا حالا عیب و نقص ب حساب میاد دختر خوب؟؟

فدای سرت که جدا شدی 

جدا شدی چون قسمتت اون شخص نبوده 

و قراره نیست که دوبار یه اشتباه و تکرار کنی مگه نه؟؟

با عقل و دلت پیش برو و هرکاری که دوست داری انجام بده 

یکبار ازت سواستفاده کردن 

دفعه دوم دهن همشونو سرویس کن و به هیچکس حق دخالت نده

تو خودت یه انسان کامل و فهمیده هستی و قطعاااا بهترینا حق توعه عزیزدلم

پسری ک بیکار و علاف رو حتی معتاد هام گردن نمیگیرن اونوقت تو میخوای گردن بگیری!!

و اگه واقعا دوست داری کسی با اون مشخصاتی که خودت گفتی سمتت بیاد چ مطلقه و یا چ مجرد صبر داشته باش تا زمان مناسبش سر برسه 

درسته که زندگی کوتاهه ولی این به این معنی نیست که ما باید راجب همه ی تصمیمات و انتخاب هامون عجله کنیم 

توکل کن به خدا و صبر داشته باش.

اطرافیان وخصوصا پدر مادرم میگن ک تو جدا شدی و باید اگ طرفت نقصی داشته باشه بپذیریش.ای حرفاشون دلمو م ...

طرز فکرهای پوچ و تو خالی همینه دیگه درسته پدر و مادرتن ولی قرار نیست حق دخالت کردن تو تصميمات و زندگیتو داشته باشن پس اهمیتی نده

ببخشیدددددد؟؟؟؟جدا شدن از کی تا حالا عیب و نقص ب حساب میاد دختر خوب؟؟فدای سرت که جدا شدی جدا شدی چون ...

این اطرافیان وخانواده ام هستن که میگن ب کم قانع باشه و داری معیار هایی رو وضع میکنی ک در جایگاهی ک داری نیس،درصورتیکه من همه چیو برابر خاستم ،حتی جدا شده هم مشکلی ندارم از نظر ظاهری و شغلی و تحصیلات هم کامل در سطح خودم خاستم.اما اینا روز ب روز منو بیشتر میشکنن احساس حقارت و ناامیدی میکنم حس میکنم هیچ وقت با کسی ک میخام قرار نیس ازدواج کنم

این اطرافیان وخانواده ام هستن که میگن ب کم قانع باشه و داری معیار هایی رو وضع میکنی ک در جایگاهی ک د ...

اونا دارن اشتباه میکنن و تو قرار نیست تاوان اشتباهات اونارو بدی فهمیدی؟

بیخیال حرف مردم زندگی کن گل هنوز کلی وقت هست تا بشه از نو ساخت انقدر ذهنتو فکرتو درگیر این افکار پوچ نکن لطفا

وا ربطی نداره زمانی دنبال پیشرفتی تحصیل کرده ای دلیلی نداره با ی ادم ایراد دار زیر یه سقف بری ملاکات ...

احساس میکنم خودم لیاقت ندارم و دارم چیزی بیشتر از خودم میخام،اینو بهم القا کردن و فکر می‌کنم دارم اشتباه میرم

احساس میکنم خودم لیاقت ندارم و دارم چیزی بیشتر از خودم میخام،اینو بهم القا کردن و فکر می‌کنم دارم اش ...

تاثیر حرف بقیست

بخدا اینقد جدایی بزرگ نکنید چه مرد چه زن بعد طلاق حق خوب زندگی کردن داره

اونا دارن اشتباه میکنن و تو قرار نیست تاوان اشتباهات اونارو بدی فهمیدی؟بیخیال حرف مردم زندگی کن گل ه ...

شدیدا دلم میخاد با کسی ک معیار هام رو داره ازدواج کنم،از یه طرف بخاطر این جدایی احساس میکنم هیچ وقت قرار نیست این آدم بیاد،چون دارم میبینم آدمایی میان سر راهم ک ملاک هامو ندارن و مادرم اصرار داره ک چون جدا شدی باید ب کمتر قانع شی..

مرسی از نظرت عزیزم