2777
2789
عنوان

یه حرف دلگرم کننده به دختر بزنین

79 بازدید | 12 پست

که از همه لحاظ از زندگی جا مونده از هم سنو سالش 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه نکن. خدا از هر کسی یدونه فقط خلق کرده. مثل تو تو جهان وجود نداره و تکی. پس خودت باش هرجور ک باشی مطمعن باش خدا قبولت داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا تو وضع تو هستن خیلیاا

حتی ممکنه ازت بزرگتر باشن

گذشتت رو بریز دور 

تنها زمانی که داری حاله فقط حال

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکی نوشته بود؛ من ۳۷ سالمه، به جای اینکه حسرت بخورم چرا زمان برنمی‌گرده عقب تا ۱۸ ساله شم، وانمود می‌کنم ۹۰ ساله بودم و یهو به طرز معجزه آسایی برگشتم به ۳۷ سالگی! حالا دوباره ۵۳ سال دیگه برای زندگی کردن دارم!

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

زندگی مسابقه نیست عزیزم که بخواهیم به این و اون نگاه کنیم 

امام هادی میگن اصلا به فرصت های ازدست رفته فکر نکن به جاش عبرت بگیر و از نو شروع کن 

درسته شاید گاهی ناراحتی گذشته سراغ آدم بیاد اما بخواین بهش غرق بشیم که آینده رو هم از دست دادیم 

اگر هدفی داری چیزی مد نظرته همین الان هم می‌تونه برات شروع خوبی باشه 

انشالله دو سال دیگه مسیر زیادی از هدفت رو طی کردی 

هیچوقت دیر نیست برای هیچ چیزی مگه به سنه؟سن فقط یه عدد وقتی عقلت انقد قد داد که باید تلاش کنی برای زندگیت اون موقع بزرگ شدی و همون لحظه باید شروع کنی 🥲هرچی که فک میکنی جا موندی حسرت میشه شروع کن بیست سال دیگه میگی چرا همون موقع نکردم...

زندگی مسابقه نیست عزیزم که بخواهیم به این و اون نگاه کنیم امام هادی میگن اصلا به فرصت های ازدست رفته ...

واییی مرسی تک تک کلماتتون نیاز منم بود ممنونم ازتون انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

واییی مرسی تک تک کلماتتون نیاز منم بود ممنونم ازتون انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

عزیزم ممنون از دعای خیری که برام کردی 

به خدا اینا حقیقت زندگین خیلی ها اشتباه میکنن یا به هر دلیلی فرصتی رو ازدست میدن 

ولی بخوایم عزا بگیریم که همه چی رو باختیم 

مثل حماقت خود من که سال های زیادی تباه شد 

انشالله خدا بهم کمک کنه و موانع از سر راهم برداشته بشه و بتونم منم به اهدافم برسم 

عزیزم ممنون از دعای خیری که برام کردی به خدا اینا حقیقت زندگین خیلی ها اشتباه میکنن یا به هر دلیلی ف ...

من مطمئنم که به همه ی خواسته ها و آرزوهاتون می‌رسین چون عمیقا میخواین که شرایط عوض بشه و همین خواستن ۷۰درصد راهه