2777
2789
عنوان

تو روز عقدم دستمو از شیشه ماشین بردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 103 پست
عزمزمه وقتی ب فکر تو و بچش نیس نیوفت دنبالش واسه خواهر مادرش کادو بخر انقدربهش سرویس نده بزار کمبودت ...

عزیزم یه مدت باهاش رفتارم عوض کردم اون بدتر شد خیلی بدتر به مشاورم ک گفتم گفت چون شوهرت خودشیفته و مغروره. گفت این تا آخر همینه اگه تحملشون نداری جدا شو

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

نه کلا خانوادش خیلی پرش میکردن چند ماه نامزد بودیم خانوادش پیرم کردن روز عقد هم انگار عقده ای ها بود ...

ای بابا

هیچی بهش نگفتی؟!

منم خانواده شوهر دخالت میکردن هم خودم هم شوهرم دمشونو برید الان شدم سوگلیشون😂

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار بدی کرده

خب عزیزم وقتی علت رو پرسیدی چی گفت؟

شاید گفته خانمی دستتو بیار تو، اهمیت ندادی و عصبی شده ک بهش توجه نکردی

کلا تو ارتباط متقابل باید همدیگه رو شناخت و همو ناراحت نکرد

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

این اول یک‌ریالم بهم نمیداد یعنی پیرم میکرد خرجیمو از داداشم میگرفتم .بعد از بچه دار شدن به بهانه خر ...

من هیچ وقت نگفتم لباس کی خوبه این بهم میگه تو حسودی خانوادم میکنی. ولی باید ازش هر طور شده پول بگیرم. 

عزمزمه وقتی ب فکر تو و بچش نیس نیوفت دنبالش واسه خواهر مادرش کادو بخر انقدربهش سرویس نده بزار کمبودت ...

افرین گل گفتی .من هر موقع از شوهرم تشکر  و قدر دانی کردم به ساعت نرسید یه جنگی شروع کرد

نه کلا خانوادش خیلی پرش میکردن چند ماه نامزد بودیم خانوادش پیرم کردن روز عقد هم انگار عقده ای ها بود ...

کاش همون موقع نامزد بودین جدا میشدی 

ولی حالا هم  روی خودت کار کن  نزار بهت بی احترامی کنه 

نمیگم دعوا راه بنداز نه اصلا 

ولی با اعتماد به نفس از حق خودت دفاع کن تا یاد بگیره بهت احترام بزاره

باز هم بجای شما نیستم فقط اینا به ذهنم خورد 🥲

عزیزم یه مدت باهاش رفتارم عوض کردم اون بدتر شد خیلی بدتر به مشاورم ک گفتم گفت چون شوهرت خودشیفته و م ...

خدا صبرت بده عزیزم درکت میکنم من خودم جدا شدم 

ولی باور کن آدم عرق خور مفت نمی ارزه 

مخصوصا تو ک بچه داری خطر درکمین بچته 

فقط زنگ بزن ب پلیس و نگو ک کار توعه 

چندبار پلیس بگیرش آدم میشع 

عزیزم مطمئنم ک شوخی کرده شوخی مردا با زنا فرق داره .مردا از این کارا زیاد میکنن دلت نگیره اتفاقا من ...

نه عزیزم کاش شوخی بود وقتی بهش گفتم چرا دستمو کردی لای شیشه .بهم گفت گه خوردی دلم خواست .

وقتی شروع میکنه ب عرق خوری زنگ بزن پلیس ببرنش اینطوری جون بچت درخطره بچت چندسالشه؟

الان دیگه نمیخوره. باورت میشه هر شب مست بود من بچه رو می‌بردم خونه مامانم این میومد با من سر جنگ داشت دعوا بحث کتک کاری. یه شب مست بود جواب خواهرشو درست نداد فرداش ازش معذرت خواهی کرد. و دیگه مشروب نخورد. اونوقت وقتی مست بود کلی منو کتک زد کلی فحش داد ولی یکبار ازم عذر خواهی نکرد

من هیچ وقت نگفتم لباس کی خوبه این بهم میگه تو حسودی خانوادم میکنی. ولی باید ازش هر طور شده پول بگیرم ...

بذار هر چی میخواد بگه .وقتی بهت رحم نمیکنه تو هم زرنگ باش تو رو خودتو مظلوم نشون بده از زیر کار خودتو پیش ببر

خدا صبرت بده عزیزم درکت میکنم من خودم جدا شدم ولی باور کن آدم عرق خور مفت نمی ارزه مخصوصا تو ک بچه د ...

خیلی دلم میخواد جداشم. چون خیلی حس حقارت دارم وقتی کنارشم. دعا کنید برام

نه عزیزم کاش شوخی بود وقتی بهش گفتم چرا دستمو کردی لای شیشه .بهم گفت گه خوردی دلم خواست .

عزمزم بعضی مردا بدشون میاد ک زنشون دستشونو از پنجره بکنن بیرون من خودم ک زنم بدم میاد اما نباید بها بی احترامی می‌کرد 

شوهرت غیرتی با مذهبیه؟

الان دیگه نمیخوره. باورت میشه هر شب مست بود من بچه رو می‌بردم خونه مامانم این میومد با من سر جنگ داش ...

میگن زنی ک با مرد بد بسازه یا بلعکس،بهت بر او واجبه 

فقط و فقط زندگیتو بسپار بخدا و بس 

ای باباهیچی بهش نگفتی؟!منم خانواده شوهر دخالت میکردن هم خودم هم شوهرم دمشونو برید الان شدم سوگلیشون� ...

بعد از بچه دار شدنم یه کم خودمو جمع کردم شوهرمم ترسید بخاطر بچه یه کم کوتاه اومد اما ذاتا همون ظالم قبلیه از دستش بر بیاد کم نمیذاره تو نامردی