2777
2789
عنوان

تو روز عقدم دستمو از شیشه ماشین بردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 103 پست
بگردم منم ناراحت شدم اینطور گفتی چرا مردا بیشعورن چرا اگه کسی میدونه جوابمو بده

ممنونم❤️زنی به خوبی من پیدا نمیکرد اما مشکل این بود که خیلی به خانوادش وابسته بود و اونا هم با سیاست زندگی نمیذاشتن برای ما 

آخ که اگر پدر مادری داشتم حتما برمیگشتم ...متاسفانه یتیم بودم و اختیارم دست داداش و زنش

عزیزم تو رو خدا انقدر به گذشته فکر نکن بیخیال. چندتا دوست خوب پیدا کن. شروع کن کتاب بخون. من دقیقا درکت میکنم چون خودم دارم با یکی زندگی میکنم ک هیچی از زندگی متاهلی نمیفهمه. به خودت و بچت بیشتر اهمیت بده

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو رو خدا انقدر به گذشته فکر نکن بیخیال. چندتا دوست خوب پیدا کن. شروع کن کتاب بخون. من دقیقا د ...

تلاشمو میکنم عزیزم .امیدوارم گذشته ناجوری که برام ساخت از ذهنم پاک بشه❤️

تلاشمو میکنم عزیزم .امیدوارم گذشته ناجوری که برام ساخت از ذهنم پاک بشه❤️

تا خودت نخوای پاک نمیشه. فقط ب این فکر کن ک تو خیلی خیلی ارزشمندی. راستی میتونی پادکست های مربوط به عزت نفس رو گوش بدی خیلی حالتو خوب میکنه

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

گفتم توهین کرد منم از ترس ابرو ریزی چیزی نگفتم

عزیزم کاش برمیگشتی

این از دوران عقد اینطور باهات برخورد کرد پس وقتی ازدواج کنین ک هیچ. 

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..