گل رو برای خاله شوهرم ایناکه پشت سرمون بوق میزدن تکون بدم به نشانه تشکر و خوشحالی شوهرم شیشه رو داد بالا دستم لای شیشه موند انقدر خجالت کشیدم .سالها میگذره اما هیچوقت ظلمای شوهرم از یادم نمیره
چقد شوهرت مث شوهر منه. فقط ب فکر خانواده خودشونن. من مشاوره رفتم بهم گفت شوهرت خودشیفته ست خوب بشو ن ...
متاسفم عزیزم💔شوهر من با خانوادش شدن یه تیم روزگار منو سیاه کردن یه اب خوش از گلوم پایین نرفت .کارتشو دست من نمیداد یه جوراب ده تومنی برای خودم بخرم اما کارتشو میداد خواهرش و میگفت هر چی میخوای بردار .دنیا دنیا زجرم دادن فقط خدا دید
متاسفم عزیزم💔شوهر من با خانوادش شدن یه تیم روزگار منو سیاه کردن یه اب خوش از گلوم پایین نرفت .کارتش ...
انگار داری شوهر منو تعریف میکنی. من واسه روز زن باید دنبالش راه بیفتم برای دوتا خواهرش و مادرش کادو بخرم الان ۱۶ ساله دارم این روزا رو میگذرونم. ب من پول تو جیبی نمیداد ولی هوای خواهر برادرشو داشت. واسه بچه خودمون پدری نکرد نصف شب بچم مریض شد نیومد ببریمش دکتر رفته بود رفیق بازی و عرق خوری ولی برای نوه خواهرش پاشد رفت بچشون برد بیمارستان تا صبح نیومد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انگار داری شوهر منو تعریف میکنی. من واسه روز زن باید دنبالش راه بیفتم برای دوتا خواهرش و مادرش کادو ...
عزیزم رویه تو عوض کن .من بعد از بچه دار شدن یه کم روشونو کم کردم .الان تا میتونم ازش به بهانه هایی پول میگیرم دیگه مثل قبل خل بازی در نمیارم هر چند دیگه نه عمرم برمیگرده نه جوونیم ولی حداقلش دلم خنک میشه.
خواهرمنم درست شب عروسیش شوهرش کتکش زده بود خیلی خریت کرد و بهمون چیزی نگفت الان بعد چند ماه که حاملس شوهرش کتکش زده وبه مامانم گفته این دومین بار که من و میزنه😔
این اول یکریالم بهم نمیداد یعنی پیرم میکرد خرجیمو از داداشم میگرفتم .بعد از بچه دار شدن به بهانه خرید بچه ازش پول گرفتم خریدامم بیشتر کردم هی غر غر هم کردم که ما دو نفریم همه چی گرونه هی نشستم جلوش گفتم جاری لباس گرون تن خودشو بچش میکنه .هی به بهانه بچه تحریکش کردم الان دیگه بهم ماهانه میده