2777
2789

ده تا بفرستید خیلی مشکل بزرگی دارم دعا کنید حل شه تو این چن روز🥲🥲🥲

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مردم جون عزیزترین کسشون رو از سر راه آوردن به خاطر ده تا صلوات قسمشون میدی

من فرستادم ولی اصلا روش جالبی نیست

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

فرستادم 

ولی اصلا درست نیست قسم میدی که حتماصلوات بدن

منم بیوم زدم برام صلوات بدن ولی مردمو. مجبور نمیکنم که

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

فرستادم ولی اصلا درست نیست قسم میدی که حتماصلوات بدنمنم بیوم زدم برام صلوات بدن ولی مردمو. مجبور نمی ...

برات صلوات فرستادم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عزیزم کارت درست نیست عزیز ادمو قسم میدی

منم فرستادم برات 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فرستادم ولی اصلا درست نیست قسم میدی که حتماصلوات بدنمنم بیوم زدم برام صلوات بدن ولی مردمو. مجبور نمی ...

امضات

فرستادم

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم♥منم برات صلوات دادم همیشه دلت شاد باشه

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥