2777
2789
عنوان

بورسیه قلم چیییی بیاین لطفااا

97 بازدید | 15 پست

من سال بعد کنکور دارم ولی هزینه شرکت تو آزمون های قلم چی ندارم حتی نمیتونم حضوری واس امتحاناش برم چطوری میتونم بورسیه اش رو بگیرممممم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری حضوری بپرسی شرایطشو 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ول کن بابا تو تلگرام همه سوالاش هستالکی نرو

راست میگه استاتر

بیخودی بری کلی مدارک ببری بری و بیای که چی بشه

هر دو هفته از خودت ازمون بگیر

پی دی افای همش تو تلگرام رایگان و تمیز و مرتب هست

کتاب تست و درسنامه هم اگه نداری برو چنل کتابیکو

تو تلگرام

شرط معدل و اینا داره فک کنم برو حضوری شرایطتو بگو

شرط داره مگههه؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

قلم چی نرواگه میتونی برو گزینه ۲

خودم اصلا دلم نمیخواد برم قلم چی 

ولی شهرمون گزینه دو نداره 

ول کن بابا تو تلگرام همه سوالاش هستالکی نرو

داره مگهههه؟

من کانالش رو ندارممم

اگه واقعا وضع مالیتون خیلی خرابه میتونین به رین درخاست بدین

امسال خیلییی خرابه 🥲

راست میگه استاتربیخودی بری کلی مدارک ببری بری و بیای که چی بشههر دو هفته از خودت ازمون بگیرپی دی افا ...

مرسی عزیزممممم

ولی من کانال ندارم که آزمون ها رو بزاره 

بعد آزمون ها یه مدت بعد امتحان میان بیرون من چطوری برنامه ریزی کنممم؟

من گرفتم ولی وقت نمیکنم شرکت کنم😐محصلا پست اخرمو ببنین

چطوری تونستی بگیریییی؟

باشه

مرسی عزیزمممممولی من کانال ندارم که آزمون ها رو بزاره بعد آزمون ها یه مدت بعد امتحان میان بیرون من چ ...

سرچ کن آزمون های قلمچی pdf

کلیییی کانال هست که گذاشتن...

باید مطابقت بدی با برنامه درسی خودت