2777
2789
عنوان

تو روز عقدم دستمو از شیشه ماشین بردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💔

عزیزم دیگه چرا داری الان به خاطرات بدت فکرمیکنی ؟ با مرور اون خاطره ها فقط اعصابت بهم میریزه و دچار بیماری های مختلف میشی ....

گذشت و گذشت و گذشت ....

به روزهای خوبی که در راهه فکر کن ، به هدفهات ، به ارزوهات ....

اصلا یه سری ادمها ارزش ندارن بهشون فکر کنی چه برسه بخوای درگیرشون بشی ...تو لایق بهترین هایی ، پس بخاطر خودت هم که شده کاری کن حال دلت خوب بشه ...

حس کردم میخوای پریود بشی و یا افسردگی شدید داری ....کاش نذاری حس بد به قلبت غلبه کنه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دخترای عزیزم لااقل تسکین درد کسی نیستین بهش نخندینوقتی طرف داره میگه برای من دردناک بوده و هست بعد م ...

ممنون عزیزم🌸شوهرم خیلی بلا ها سرم اورده اما این وقتی یادم میاد عمیقا قلبم میگیره

عزیزم دیگه چرا داری الان به خاطرات بدت فکرمیکنی ؟ با مرور اون خاطره ها فقط اعصابت بهم میریزه و دچار ...

ممنونم عزیزم 🌸❤️بعضی وقتا از یه چیزایی اینجا می نویسم که هیچوقت بدی های شوهرم یادم نره ‌.بهترین روزای عمرمو سوزوند 

نه عزیزم حواسش بود

الان رابطتتون باهم خوبه ؟🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چی باعث میشه که این موضوع یادت بیفته؟ الان اخلاقش چطوره؟

خیلی خیلی بدی بهم کرده .نزدیک به ۹ساله ازدواج کردم از نظر روحی و جسمی داغونم .قبلا از شوهرم زیبایی و سلامتی و...زبانزد بود اما الان ترکیدم دلم میسوزه به حال خودم

خیلی خیلی بدی بهم کرده .نزدیک به ۹ساله ازدواج کردم از نظر روحی و جسمی داغونم .قبلا از شوهرم زیبایی و ...

چند سالته انقد ازش کینه داری چطوری باهاش زندگی میکنی؟ آدمی هست ک بشه باهاش منطقی صحبت کرد؟

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

چند سالته انقد ازش کینه داری چطوری باهاش زندگی میکنی؟ آدمی هست ک بشه باهاش منطقی صحبت کرد؟

۳۵سالمه.منطق اگر داشت من به این روز نمی افتادم یه مرد گنده که جز خانوادش هیچ کسی رو ادم حساب نکرد 

۳۵سالمه.منطق اگر داشت من به این روز نمی افتادم یه مرد گنده که جز خانوادش هیچ کسی رو ادم حساب نکرد

چقد شوهرت مث شوهر منه. فقط ب فکر خانواده خودشونن. من مشاوره رفتم بهم گفت شوهرت خودشیفته ست خوب بشو نیست. منم خیلی از شوهرم کشیدم زیاد انقدر ک اگه  بنویسم یه رمان میشه الانم افسردم ولی بیخیال شدم 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect